Menu
RSS
Σάββατο, 25/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ζεσταίνεται» η νεολαία της Τρίπολης για το Καρναβάλι (vd)

«Ζεσταίνεται» η νεολαία της Τρίπολης για το Καρναβάλι (vd)

Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων δημοτικών σχολείων, 15μελή γυμνασίων και λυκείων, πολιτιστικοί φορείς, καταστηματάρχες, αθλητικοί και χορευτικοί σύλλογοι για ακόμη μια χρονιά θα συμμετέχουν στο καθιερωμένο καρναβάλι που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης, στο κέντρο της πόλης, την Κυριακή 2 Μαρτίου!

Το μεσημέρι της Τρίτης (18 Φεβρουαρίου 2014) ο Σταύρος Κουκάκης (εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης) πραγματοποίησε συνάντηση στο δημαρχείο με μαθητές γυμνασίων και λυκείων της πόλης μας, με σκοπό να ακούσει τις προτάσεις των παιδιών και να οργανωθούν για την καρναβαλική παρέλαση.

Η πόλη έχει μπει ήδη στο κλίμα καθώς οι σύλλογοι έχουν αρχίσει τις αποκριάτικες γιορτές τους.

Στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος θα πραγματοποιηθεί θέατρο δρόμου και εκδήλωση λάτιν, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Επιπλέον στο Κακούρι (Αρτεμίσιο) το Σάββατο 1 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το σατυρικό καρναβάλι. Πριν την σατυρικό καρναβάλι στο Κακούρι, στο κέντρο της Τρίπολης, θα πραγματοποιηθεί το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού από το σώμα ελληνικού Οδηγισμού, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Ομάδα διάσωσης και τους Προσκόπους.

Ο Σ. Κουκάκης απήυθυνε κάλεσμα σε όσους θέλουν να συμμετέχουν, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, που είναι η τρίτη συνάντηση, στο τηλέφωνο 2713600430.

Στην καρναβαλική παρέλαση της Τρίπολης θα συμμετέχουν και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Νεστάνης και Τεγέας. Δεν θα παρελάσουν άρματα και το μπάτζετ θα είναι στα περσινά επίπεδα.

Τη Δευτέρα 3 Μαρτίου θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα όπως κάθε χρόνο στην Κάρτσοβα.

B.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...