Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκάλυψη - Το βράδυ η κρίσιμη συνάντηση για ενωτικό ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης!

Αποκάλυψη - Το βράδυ η κρίσιμη συνάντηση για ενωτικό ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης!
Σοβαρές εξελίξεις υπάρχουν στην προσπάθεια για τη συσπείρωση δυνάμεων στο χώρο της κεντροαριστεράς στο Δήμο Τρίπολης.
Για την πρωτοβουλία που έχει λάβει η κίνηση «Τα Κοινά», σας έχει ενημερώσει πρώτο και σε αποκλειστικότητα το «Καλημέρα Αρκαδία», από τις 17 Φεβρουαρίου!
 
Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε απόλυτα και η τελευταία εξέλιξη –και πιο σημαντική- είναι ότι σήμερα (Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014) θα γίνει συνάντηση μετά από πρόσκληση από «Τα Κοινά».
 
Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα και έχουν κληθεί η παράταξη Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά (Παυλής), η παράταξη Συνεργασία για την Τρίπολη – Πρωτεύουσα Πόλη (Τζιούμης), η παράταξη Τρίπολη Νέα Εποχή (Γεωργακόπουλος) και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαμούλος.
 
Ποια είναι τα δεδομένα για τη σημερινή συνάντηση;
Οι πλευρές Παυλή και Τζιούμη έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα είναι στη συνάντηση.
Ο Παυλής έχει μεν ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος, όμως έχει αποδεχθεί σε πρώτη φάση τα όσα πρεσβεύει η κίνηση «Τα Κοινά» και θα πάει στη συνάντηση για να εκφράσει τις θέσεις του και να συμμετέχει σε μία κίνηση συσπειρωτική.
Ο Τζιούμης έχει διαμηνύσει πολλές φορές ότι πιστεύει στις συνεργασίες, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένα προαπαιτούμενο και ότι κάθε συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει από μηδενική βάση. Άλλωστε, ο Τζιούμης έχει ήδη έρθει σε επαφές με πολλά πρόσωπα, όχι μόνο από τον κεντροαριστερό χώρο, αλλά ακόμα και από τον κεντροδεξιό, μη βάζοντας κομματικά όρια στον υπό κατάρτιση συνδυασμό του.
Ο Τσιαμούλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι παρών στη συνάντηση εφόσον είναι εκεί και οι 4 προσκεκλημένοι. Σε διαφορετική περίπτωση, θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχει.
Ο Γεωργακόπουλος πιθανότατα να μην λάβει μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία, τουλάχιστον αυτό προέκυψε μετά από επαφή που είχε με «Τα Κοινά». Βέβαια, έχει προσκληθεί και εφόσον το θελήσει, μπορεί να δώσει το «παρών» και να εκθέσει τις απόψεις του.
 
Από τα στοιχεία του ρεπορτάζ, προκύπτει ότι είναι από δύσκολο έως απίθανο να είναι εκεί και οι 4.
 
*Η κίνηση «Τα Κοινά» αποτελείται από πρόσωπα που έχουν ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένα σε αυτή τη συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι: Αποστολόπουλος Παναγιώτης, Δημητρόπουλος Γιώργος, Καρμπέρης Κώστας, Μάλλιος Βασίλης, Μπερτζελέτος Δημήτρης, Παπαγεωργίου Κώστας, Παπούλιας Ευάγγελος, Ρέππας Ηλίας, Σπηλιωτόπουλος Ηλίας και Χρονόπουλος Χάρης.
Οι εμπνευστές αυτής της κίνησης μιλούν για «τη δημιουργία μιας μεγάλης δημοτικής συμμαχίας, δηλαδή μιας νέας δημοτικής συμπαράταξης και κάνουν λόγο για «άμεση δημοκρατική διαδικασία για ανάδειξη ΕΝΟΣ υποψήφιου Δημάρχου. Δημοκρατική διαδικασία που θα συμφωνηθεί και αποφασισθεί σε Συνέλευση».

3 σχόλια

  • Ανώνυμη
    Ανώνυμη Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Elladara, ποιος τον ξεφτιλιζει δεν κατάλαβα; Οι πολιτικοί του αντίπαλοι! Μαλον εισαι και εσυ ένας απο αυτούς και μαλον νέος και ξεφτιλας!!!! Αλλά την μεγαλύτερη ξεφτίλα θα την φας στις 18 του Μαι... Σε αναμονή λοιπόν!!!!!

  • ELLADARA
    ELLADARA Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΌΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ.ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ....

  • ΠΑΣΟΚΑΡΑ
    ΠΑΣΟΚΑΡΑ Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 16:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Χέστηκα μαμά μου , πάνω στα φορέματά μου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...