Τζιούμης για το λεωφορείο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου: «Αγνόησε τρία με τέσσερα απαγορευτικά σήματα - Έπρεπε να του αφαιρεθεί επιτόπου το δίπλωμα»
Ξεκάθαρη ήταν η τοποθέτηση του δημάρχου Κώστα Τζιούμη σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Τρίπολη, όταν τουριστικό λεωφορείο, βρέθηκε να ανεβαίνει προς την Πλατεία Αγίου Βασιλείου.
Ο δήμαρχος, σε δημόσια τοποθέτησή του, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός, τονίζοντας ότι ο επαγγελματίας οδηγός αγνόησε διαδοχικές πινακίδες που απαγορεύουν την είσοδο μεγάλων οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο.
«Ο επαγγελματίας οδηγός πέρασε τρία με τέσσερα σήματα που έλεγαν ότι απαγορεύεται η είσοδος σε μεγάλα οχήματα χωρίς να τα λάβει υπόψη του. Έπρεπε να του αφαιρεθεί επιτόπου το δίπλωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε επίσης ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων οχημάτων στα κέντρα των πόλεων αποτελεί πρακτική που εφαρμόζεται διεθνώς, προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή κυκλοφορία και η ασφάλεια των πολιτών.
«Σε όλες τις πόλεις του κόσμου δεν μπαίνουν μεγάλα οχήματα, φορτηγά ή λεωφορεία στο κέντρο. Δεν καταλαβαίνω γιατί εδώ να μην ισχύει», σημείωσε.
Δείτε το βίντεο.
Σχετικά Άρθρα
- Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Τσιγκούνη στο Λεωνίδιο (εικόνες)
- Η τηλεοπτική εκπομπή «Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ» έρχεται στην Τρίπολη
- Ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Τα πρώτα αποτελέσματα σεε play off και play out!
- 2ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Τρίπολης | Δράση για την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και τον Εκφοβισμό
- Τρίπολη | Λεωφορείο εγκλωβίστηκε και ανέβηκε στην πλατεία Αγίου Βασιλείου (vd)
1 σχόλιο
-
Κώτσιο τα έχεις κάνει μαντάρα και παρόλα ταύτα διώχνεις τους τουρίστες με απειλές;;;
Σσσσσσσωραιος!!!






