Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός | "Δέματα αγάπης" σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες και μοναχικά άτομα της Αρκαδίας
Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2026, οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης, με αίσθημα υψηλής ευθύνης, διακριτικότητας και αλληλεγγύης, προχώρησαν στη διανομή «Δεμάτων Αγάπης», καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης και ατομικής υγιεινής, σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες και μοναχικά άτομα του Νομού Αρκαδίας.
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς ανθρωπιστικής δράσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και είχε ως στόχο την κάλυψη βασικών βιοτικών αναγκών των ωφελούμενων, ιδιαίτερα ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται προς την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ιδιαιτέρως προς τον Πρόεδρο του, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, για τη συνεχή στήριξη και την έμπρακτη ευαισθησία που επιδεικνύει, καθώς και για την άμεση αποστολή των δεμάτων, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται επίσης στους Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος, οι οποίοι αποτελούν τον πυρήνα και την κινητήρια δύναμη του ανθρωπιστικού έργου του Οργανισμού, για την πολύτιμη συμβολή τους στη συγκέντρωση, συσκευασία και διανομή των ειδών.
Οι Εθελοντές, το Προσωπικό και το Περιφερειακό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ. Τρίπολης εύχονται σε όλους ένα Πάσχα γεμάτο Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα, Αισιοδοξία και Ειρήνη.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
Σχετικά Άρθρα
- Αναβαθμίστηκε το δημοτικό γυμναστήριο στο Λεωνίδιο (vd)
- Την Κυριακή το ετήσιο μνημόσυνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτη Ιουστίνου Τσαγκούρη
- Η Αρκαδία στο επίκεντρο της βιομηχανικής ανάπτυξης | Σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Πάρκων (vd)
- Σε κατάσταση ετοιμότητας «Red Code» λόγω κακοκαιρίας ο Δήμος Γορτυνίας
- Κακοκαιρία | Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες






