Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Γιορτές των Κερασιών και των Φαραγγιών (video)

Οι Γιορτές των Κερασιών και των Φαραγγιών (video)

Σύμφωνα με το astrosnews.gr, ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος στις προσπάθειες των διοργανωτών σε Πλάτανο και Σίταινα για τις γιορτές των Κερασιών και των Φαραγγιών, αντίστοιχα. Παρά, λοιπόν, τον βροχερό καιρό, πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στα δύο όμορφα χωριά του Πάρνωνα και σίγουρα θα μπορούσαν να ήταν περισσότεροι αν ο καιρός δεν… φόβιζε όσους ήθελαν να τα επισκεφθούν.

p>Στον Πλάτανο, από νωρίς το απόγευμα κεράσια αλλά και άθφονα κερασο…γλικίσματα περίμεναν τους επισκέπτες, ενώ αργότερα ακολούθησε γλέντι, με ζωντανή μουσική, στην πλατεία του χωριού.
Λίγα χιλιόμετρα μακριά, στην Σίταινα, οι οργανωτές της Γιορτής των Φαρραγιών (18-20/5) περίμεναν τους επισκέπτες για την παρουσίαση με θέμα «Φαράγγια: οι όμορφες ρυτίδες της γης». Μέσα στη βδομάδα, σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα – Μουστού με κατοίκους της Σίταινας καθαρίστηκαν και ανοίχτηλαν μονοπάτια, ενώ άυτές τις μέρες βρίσκονται στη Σίταινα ορειβατικές ομάδες και πεζοπόρησαν σε μονοπάτια του Πάρνωνα. Η συνέχεια της βραδιάς περιελάμβανε παραδοσιακές γεύσεις και χορούς με ζωντανή ελληνική μουσική.
Δείτε τι είπε για τη Γιορτή των Φαραγγιών, η ξεναγός του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα – Μουστού,  κυρία Κατερίνα Πανταζή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...