Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επέμεινε ότι κάποιοι προσπάθησαν να εξαγοράσουν την έδρα της ΝΔ, αλλά και πάλι ονόματα δεν είπε... (vd)

Επέμεινε ότι κάποιοι προσπάθησαν να εξαγοράσουν την έδρα της ΝΔ, αλλά και πάλι ονόματα δεν είπε... (vd)

Στις 13 Μαΐου, από το Βαλτέτσι, ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος είχε κάνει μία δήλωση που συζητήθηκε πολύ. Μία δήλωση στην οποία έλεγε ότι συνυποψήφιοί του, υποψήφιοι βουλευτές, προσπάθησαν «με την σπατάλη άφθονου χρήματος, μπορούν να εξαγοράζουν έδρες της ΝΔ» και ότι «δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα συμπεριληφθούν και πάλι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ». (διαβάστε εδώ http://tinyurl.com/c35cpd8).

Φτάσαμε στην προεκλογική περίοδο του Ιουνίου, έχουμε δευτέρες εκλογές, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ανακοινώθηκε, αλλά δεν έχει καμία αλλαγή! Αυτός λοιπόν ή αυτοί, οι οποίοι, κατά τον Α. Λυκουρέντζο, προσπάθησαν να εξαγοράσουν την έδρα της ΝΔ, με τα λεφτά τους, είναι ξανά στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο!

Για το θέμα αυτό ρωτήθηκε σήμερα ο Γραμματέας της ΝΔ ο οποίος απάντησε γενικά και για άλλη μία φορά απέφυγε να πει ποιον από τους τέσσερις συνυποψήφιους του, αφορούν οι καταγγελίες που έκανε… Για άλλη μία φορά, δηλαδή, δεν είπε ονόματα.

Συγκεκριμένα, ο Α. Λυκουρέντζος, είπε: «Είναι βέβαιο και δεν κάνω χιλιοστό πίσω στα όσα είπα ότι εδώ επιχειρήθηκε από διαφόρους κύκλους να κατακτηθεί μία έδρα της ΝΔ, με μόνο όπλο το χρήμα. Αυτό έγινε αντιληπτό από το λαό.

Κι αυτοί που το επιχείρησαν, πήραν σκληρή απάντηση.

Είπα λοιπόν ότι αυτές οι πρακτικές ξεφεύγουν από το ήθος, τις αρχές της παραταξιακής παράδοσης, είναι ξένες και πρέπει να αντιμετωπιστούν. Όμως αυτή την ώρα βρισκόμαστε σε έναν νέο αγώνα, τα εσωκομματικά θέματα θα μας απασχολήσουν μετά τις εκλογές και δεν ήθελα εγώ, ο γραμματέας της ΝΔ, να προσφέρω τη δυνατότητα σε κανέναν να κυκλοφορεί στην Αρκαδία και να λέει ότι στερήσαμε το κόμμα από την πολύτιμη παρουσία του.

Άρα η ΝΔ είναι με το ίδιο ψηφοδέλτιο στις εκλογές, με τη σειρά κατατάξεως του εκλογικού σώματος και όλα τα θέματα τα οποία αφορούν τα εσωτερικά της ΝΔ, εύχομαι να εξελιχθούν καλά οι εκλογές, ώστε να αντιμετωπιστούν εν συνεχεία.

Να μην νομίζει κανείς ότι με αυτές τις εκλογές, όλα όσα μας εξέθεσαν προεκλογικά, μέχρι τις 6 Μαΐου, έχουν παραγραφεί.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...