Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τι θα αλλάξει στην οδό «Γρηγορίου Λαμπράκη» στην Τρίπολη

Τι θα αλλάξει στην οδό «Γρηγορίου Λαμπράκη» στην Τρίπολη

Την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση οδού Γρηγορίου Λαμπράκη», προϋπολογισμού 421.000,00 Ευρώ με ανοικτή δημοπρασία, με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών, αποφάσισε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 26 Ιουνίου 2012.

p>Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο έργο μπαίνει στην τελική του ευθεία και πλέον είναι θέμα χρόνου να αναδειχθεί εργολάβος και να ξεκινήσει οι εργασίες, μέσα στους επόμενους μήνες.

Στη μελέτη προβλέπεται η ανακατασκευή των πεζοδρομίων επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Τρίπολη, έτσι ώστε να προκύπτει καθαρό πλάτος οδοστρώματος 5,60μ., με σκοπό την αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Κυρίως αφορά σε χωματουργικές εργασίες – αποξηλώσεις, επιχώσεις, τοποθέτησης

κρασπέδων, εργασίες κατασκευής βάσεων ελαφρώς οπλισμένου σκυροδέματος, επιστρώσεων με κυβόλιθους και πλάκες οδηγού τυφλών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Επιπρόσθετα η μελέτη περιλαμβάνει την τοποθέτηση μεταλλικών ιστών φωτισμού, απαραίτητων για τον ηλεκτροφωτισμό της οδού, όπως και μεταλλικών ιστών ανάρτησης διακοσμητικών γιρλαντών. Τέλος προβλέπεται η τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων και η φύτευση – άρδευση δενδρωδών φυτών.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε πέντε (5) μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...