Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με τον τουριστικό οδηγό της περιοχής ετοιμάζουν στη Βόρεια Κυνουρία!

Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με τον τουριστικό οδηγό της περιοχής ετοιμάζουν στη Βόρεια Κυνουρία!

Τώρα ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας βρίσκεται σε κάθε σύγχρονο κινητό και κατευθύνει επισκέπτες, τουρίστες και καταναλωτές στους επαγγελματίες, τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις, τους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας της περιοχής μας.

p>Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σκέφτεται και δρα προοδευτικά και δημιουργικά. Συνεργάζεται με την κοινωνία. Κατευθύνει τις τοπικές δυνάμεις αξιοποιώντας τους μηχανισμούς του, τις δομές του, το ανθρώπινο κεφάλαιο, τις καινούργιες ιδέες.

Η νέα μας κίνηση: Δημιουργούμε και προσφέρουμε μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας που θα παρέχει πληροφορίες για όλες τις επαγγελματικές, επιχειρηματικές, πολιτιστικές, κοινωνικές και τουριστικές δραστηριότητες της περιοχής.

Προβάλλουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Αυξάνουμε τους επισκέπτες μας. Τους καθοδηγούμε. Φροντίζουμε να μένουν ικανοποιημένοι από τις συναλλαγές τους με τον κόσμο της περιοχής μας. Κάνουμε το Δήμο μας πιο ελκυστικό.

Εσείς, θέλετε να κάνετε την εμφάνισή σας; Αν ναι, προωθήστε το συντομότερο το αναγκαίο ενημερωτικό υλικό στο Δήμο μας, που θα προσδιορίζει τη θέση σας, το αντικείμενό σας και όποιο άλλο στοιχείο "σας δίνει ταυτότητα" και προβληθείτε εντελώς δωρεάν σε όλο τον κόσμο.

Ε-mail αποστολής υλικού διαφήμισης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. επικοινωνίας: 2755 3 60100 (Μποβολανέα Βίκη) και 2755 3 60103 (Τερζάκης Γεώργιος)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...