Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Δυνατό ΠΑΣΟΚ για Συνεννόηση»

«Δυνατό ΠΑΣΟΚ για Συνεννόηση»

Από την Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ Τρίπολης, ανακοινώθηκε: «Στις 17 Ιούνη ψηφίζω ΠΑΣΟΚ γιατί:

Είναι σταθερά μια φιλευρωπαϊκή παράταξη. Σταθερή σε μια Ευρωπαϊκή πορεία αλληλεξάρτησης. Δεν πήγε απέναντι για ιδίους σκοπούς και υφαρπαγή συμπάθειας (βλέπε ΝΔ επί 2 χρόνια), δε θέτει σε αμφιβολία την Ευρωπαϊκή προοπτική (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ).

p>Είναι παράταξη και όχι η ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ των ΝΕΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ και των αλληλοσυγκρουόμενων προσώπων του πρόσφατου παρελθόντος.

Είναι παράταξη και όχι η ΝΕΟΚΤΙΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ των αντιφατικών απόψεων. Οποιαδήποτε σκέψη για μονομερή καταγγελία του Μνημονίου θέτει τη χώρα μας στην αμφιβολία της Ευρωπαϊκής Συνέχειας. Οι πολλές απόψεις της Αριστερής πολυκατοικίας δεν είναι αδυναμία, είναι πλέον στρατηγική (ψηφοθηρίας).

Πρέπει ο τόπος να κυβερνηθεί. Τι μετρήθηκε δηλαδή από τις 6 Μάη μέχρι σήμερα; Τι εξυπηρέτησε; Μήπως εξυπηρέτησε μια λαϊκιστική προσπάθεια απλά αύξησης δυνάμεων; Μήπως δημιούργησε ένα επίπλαστο δίπολο ανευθυνότητας; Αυτό που μετράει είναι η δημιουργία μιας Εθνικής Πορείας Συνευθύνης, με τη χώρα μέσα στο ευρώ, με την αλλαγή των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης. Αυτό που μετράει είναι να «ακούσουμε» τους πολίτες που ζήτησαν από τις 6 Μάη με την ψήφο τους τη Συνεργασία.

Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα στο ΠΑΣΟΚ. Ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ, σημαίνει μια δυνατή προοδευτική δύναμη, δυνατή για μια εθνική πορεία Συνεννόησης και Συνευθύνης.

Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει ανοίγουμε δρόμους, προοπτική, δίνουμε πραγματική ελπίδα και όχι ψευδαισθήσεις, μακριά από καιροσκοπισμούς.

Το μέλλον ανήκει στην Ελλάδα. Το μέλλον ανήκει στη δημοκρατία και το σοσιαλισμό.

Με εκτίμηση,

Επιτροπή Ανασυγκρότησης ΠΑΣΟΚ Τρίπολης»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...