Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο μίλησε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο μίλησε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και στους δημοσιογράφους, κ.κ. Δημήτρη Μανιατάκο και Μηνά Αρτόπουλο, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέπτυξε τις εξής θέσεις: 

p>«Ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι ο νικητής των εκλογών και ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας. Ο ελληνικό λαός χρειάζεται ισχυρό Πρωθυπουργό με ισχυρή εντολή από το εκλογικό σώμα. Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση τετραετίας. Οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις έχουν συσσωρεύσει σημαντικά προβλήματα στην ελληνική κοινωνία πέραν των προβλημάτων της οικονομικής κρίσης. Η νέα κυβέρνηση με συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις, με σκληρή δουλειά πρέπει να οδηγήσει στον χρονικό ορίζοντα μιας τετραετίας σε χειροπιαστά αποτελέσματα. Με δεδομένη τη σύνθεση της νέας Βουλής ή νέα κυβέρνηση πρέπει να συγκροτηθεί από εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες συμφωνούν στην πολιτική, την οποία απαιτούν οι ανάγκες της χώρας μας. Το εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, το οποίο προσφάτως παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί ικανό πλαίσιο για να συμφωνήσουν πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες θέτουν ως κορυφαία επιλογή τη συμμετοχή της χώρας μας στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Ζώνη του Ευρώ αλλά και να εφαρμοστεί η στρατηγική της ανάπτυξης με στόχο τη διαμόρφωση επενδυτικού περιβάλλοντος στην προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και οι διεκδικήσεις, οι οποίες προτείνει στο πλαίσιο των συμφωνιών με τους εταίρους και δανειστές μας μπορεί να γίνουν αποδεκτές, διότι εντάσσονται στις γενικότερες αλλαγές, οι οποίες ζητούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να ανακοπεί η πορεία της ύφεσης, να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα και η αναπτυξιακή διαδικασία στην Ευρωπαϊκή Ένωσης.

Αισιοδοξούμε ότι θα επιτύχουμε τους στόχους μας, αισιοδοξούμε ότι οι λύσεις για την Ελλάδα μόνο μέσα στην Ευρώπη υπάρχουν, κάθε άλλη επιλογή οδηγεί στην πορεία της καταστροφής και του ολέθρου».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...