Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης: «Η πολιτική Τατούλη δημιούργησε το περιβαλλοντικό έγκλημα στην Αγία Τριάδα» (vd)

Σμυρνιώτης: «Η πολιτική Τατούλη δημιούργησε το περιβαλλοντικό έγκλημα στην Αγία Τριάδα» (vd)

Νέα απάντηση προς τον Περιφερειάρχη έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ. Να θυμίσουμε ότι ο Περιφερειάρχης είχε πει ότι θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για τη χωματερή της Αγίας Τριάδας και είχε πει ότι την αποκατάστασή της να την πληρώσουν όσοι δημιούργησαν τη χωματερή αυτή, κάνοντας λόγος για παρανομίες της δημοτικής αρχής Σμυρνιώτη.

Την πρώτη απάντηση έδωσε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο και συνέχισε σήμερα, λέγοντας ότι «βλέποντας ο κ. Τατούλης ότι σφίγγει ο κλοιός με την εισαγγελική έρευνα, αλλά επειδή η μία περιοχή μετά την άλλη είναι στον ... αέρα, με τα σκουπίδια, προσπαθεί να πτάξει την μπάλα στην εξέδρα».

Ουσιαστικά, ο πρώην Δήμαρχος είπε ότι η Αγία Τριάδα χρησιμοποιήθηκε, λόγω της έκτακτης ανάγκης που υπήρχε στην πόλη, με το σκεπτικό ότι θα πήγαιναν σκουπίδια για 4-5 μήνες. Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι ο Περιφερειάρχης από τότε υποσχόταν ότι τελειώνει ο διαγωνισμός και έχουν περάσει τρία χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα.

«Στη Μυθική Πελοπόννησο και στην πρώτη πρωτεύουσα της χώρας, το Ναύπλιο, που κατακλύστηκε από τουρίστες το Πάσχα, δύο - τρία χιλιόμετρα μακριά, έκαιγε μία χωματερή. Η Αγία Τριάδα τον πείραξε; Ναι, η Αγία Τριάδα είναι ένα περιβαλλοντικό έγκλημα που το δημιούργησε η πολιτική Τατούλη» είπε ο πρώην Δήμαρχος.

Επίσης, ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι ο νυν Δήμαρχος, Δημήτρης Παυλής, οδηγείται ως «πρόβατο επί σφαγή», με την πολιτική που ακολουθεί ο Περιφερειάρχης.

Για το Μεγαβούνι είπε ότι «και να τελειώσει, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, για τους επόμενους μήνες, εκτός αν επανέλθει η αρμοδιότητα στους δήμους».

Μεταξύ των επιλογών του Αγίου Κωνσταντίνου και του Μεγαβουνίου, ο πρώην Δήμαρχος τόνισε ότι στον Άγιο Κωνσταντίνο θα υπήρχε μικρό κόστος μεταφοράς με έτοιμες εγκαταστάσεις, ενώ στο Μεγαβούνι ξεκινά από το μηδέν, οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν και χρειάζονται τεράστια έργα υποδομής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...