Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε ΒΙΠΕ ή Άγιο Κωνσταντίνο θα λειτουργήσει η μονάδα απορριμμάτων - Έντονες αντιδράσεις από κατοίκους

Σε ΒΙΠΕ ή Άγιο Κωνσταντίνο θα λειτουργήσει η μονάδα απορριμμάτων - Έντονες αντιδράσεις από κατοίκους

Μετά από εξαντλητική συζήτηση και υπό την παρουσία κατοίκων και επαγγελματιών από την περιοχή της ΒΙΠΕ, του Πελάγους και του Αγίου Κωνσταντίνου, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη μίσθωση ενός εκ των τεσσάρων ακινήτων (δύο στη ΒΙΠΕ και δύο στον Άγιο Κωνσταντίνο). 

p>Οι τέσσερις αυτές προτάσεις θα παραπεμφθούν την Οικονομική επιτροπή του Δήμου για τη διαπραγμάτευση του ενοικίου, παίρνοντας υπόψη τις τιμές της αγοράς, τις προτάσεις των ενδιαφερομένων, το συμφέρον του δήμου ώστε η απόφαση αυτή να προωθηθεί στην περιφέρεια για τη σύνταξη της περιβαλλοντικής μελέτης καθώς και την έγκριση της από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η πρόταση εγκρίθηκε με 18 ναι και 13 όχι.

Δεν δεχόμαστε τίποτα, να τα πάτε σπίτι σας, φώναζαν κάτοικοι του Αγίου Κωνσταντίνου προς τον Δήμαρχο.

Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε νέο Πλάτωμα, θα γίνει παρουσίαση και θα μάθει ο κόσμος κάθε λεπτομέρεια για αυτή τη μονάδα, είπε ο Δήμαρχος.

Να πάμε σε χώρο του δημοσίου και να μην επιβαρυνθεί ο δήμος ούτε ένα ευρώ, πρότεινε ο Δημήτρης Παυλής. Με την πρόταση αυτή συμφώνησαν τα μέλη της παράταξη Παυλή και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναγνωστόπουλος, Νικολάου, Σταμάτης και Πεπόνης.

Παρών ο Γιόκαρης. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...