Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εγκρίθηκε η πίστωση για τη μεταφορά και μετεγκατάσταση του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης!

Εγκρίθηκε η πίστωση για τη μεταφορά και μετεγκατάσταση του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης!
Κατά πλειοψηφία, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης, η δαπάνη για την εκτέλεση της υπηρεσίας: «ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», ποσού 15.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%).


Η εργασία θα πραγματοποιηθεί με απ’ ευθείας ανάθεση από τον Δήμαρχο.

Η απόφαση πάρθηκε βασιζόμενη σε μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, στην οποία προβλέπεται η υπηρεσία συσκευασίας, μεταφοράς, αποσυσκευασίας, και απόθεσης στις υποδειχθείσες θέσεις του νέου κτιρίου, του εξοπλισμού και του αρχείου του Μουσικού Σχολείου το οποίο στεγάζεται σήμερα στην Τ.Κ. Αγ. Βασιλείου.

Η μεταφορά εξοπλισμού και αρχείου θα πραγματοποιηθεί από τρία κτίρια (Μουσικό Σχολείο Αγ. Βασιλείου, αποθήκη επί της οδού Αύγης στην Τρίπολη και αποθήκη στο Τεχνικό Λύκειο Τρίπολης) στο νέο κτίριο που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης επί της οδού Νίκου Γκάτσου.

Η απόφαση λήφθηκε μειοψηφούντων του Γιάννη Σμυρνιώτη, του Κώστα Ταλούμη και του Νίκου Τσιαμούλου.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης Ιωάννης έθεσε την παρατήρηση ότι: «Τα χρήματα είναι πάρα πολλά για την μεταφορά και αναφέρθηκε στην μεταφορά όλων των υπηρεσιών του Δήμου, στο νέο κτίριο, που κόστισε 20.000€. Γι’ αυτό και ψηφίζω παρών. Με την παρατήρησή του συμφώνησαν και οι Ταλούμης - Τσιαμούλος.

Από την πλευρά της, η Αληγέωργα Γαρυφαλλιά – Κόνη, είπε: «Μπορεί να μην δαπανηθεί όλο το ποσό. Έχουν πάρει προσφορές και έχουν βάλει το μέγιστο».

Για να αναφέρει, με τη σειρά του, ο πρώην Δήμαρχος: «Επίσης στην μελέτη δεν αναφέρονται συγκεκριμένα. Δεν λέει τιμή μονάδας. Λέει ποσότητα κατ’ αποκοπή. π.χ. να αναφέρεται ότι για το ένα γραφείο 50€.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...