Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κουμπαράς στη Νότια Κυνουρία για την προστασία των αδέσποτων!

Κουμπαράς στη Νότια Κυνουρία για την προστασία των αδέσποτων!

Σύμφωνα με τους φιλόζωους της Νότιας Κυνουρίας, στην περιοχή, κυρίως μετά από επισκέψεις ετεροδημοτών (λόγο εκλογών ή διακοπών),  παρατηρείται μια αύξηση αδέσποτων, η οποία αν δεν ελεγχθεί μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

p>Παλαιολιθικές πολιτικές του τύπου «Μπόγιας», την δηλητηρίασή τους ή την εξαφάνισή τους φυσικά δεν θεωρούνται λύσεις ενός πολιτισμένου τόπου, ούτε πολιτικές επιλογές ενός σύγχρονου και δημοκρατικού Δήμου.

Η ομάδα "Κούε και Κατσούα" αποφάσισε να πάρει μια σημαντική πρωτοβουλία για να λυθεί σιγά - σιγά αυτό το ζήτημα.

Μαζεύουν χρήματα για να εξασφαλίσουν το απαραίτητο ποσό για την στείρωση αυτών των αδέσποτων, έτσι ώστε να μην πολλαπλασιαστεί άμεσα ο πληθυσμός τους.

Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε και ο πρώτος κουμπαράς της ομάδας και σας περιμένει! 

Όσοι μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε στην προσπάθειά να στειρώσουν για αρχή τα θηλυκά αδέσποτα, θα βρείτε τον κουμπαρά στο Super Market Κόκκορη στο τραπεζάκι μπροστά από τα ταμεία. Ακόμη και 10 λεπτά μπορεί να βοηθήσουν!

 

Καμπάνια για την Στείρωση

 

Σε άλλη ανακοίνωση, ο Σύλλογος των φιλόζωων Νότιας Κυνουρίας, επισημαίνουν, απευθυνόμενοι προς τους συμπολίτες τους: «Η ομάδα μας, αν και μετράει λίγες μέρες ζωής και κάνει ακόμη τα πρώτα της βήματα έχει βρεί πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειες της. Μιά και ο κύριος σκοπός της ομάδας, προς το παρόν, είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με ένα ΠΟΛΥ σοβαρό ζήτημα που είναι η στείρωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας με ενημερωτικό υλικό για το θέμα και θέλουμε την αμέριστη συμπαράστασή σας στο πρώτο μας βήμα που είναι η συγκέντρωση χρημάτων για να στειρωθεί μια αδέσποτη σκυλίτσα που κυκλοφορεί στο Λεωνίδιο. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι..... 

Το email της ομάδας για οποιαδήποτε επικοινωνία είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...