Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαφωνία στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας και για την εκλογή εκπροσώπων στον ΦΟΔΣΑ!

Διαφωνία στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας και για την εκλογή εκπροσώπων στον ΦΟΔΣΑ!

Κατά πλειοψηφία αποφάσισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας ότι εκπρόσωποι του Δήμου, στο Δ.Σ. του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα είναι ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ.Εμμανουήλ Σκαντζός και ο Αντιδήμαρχος κ.Μαντάς Παναγιώτης.

p>Η απόφαση πάρθηκε μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ.Κατσή Δημητρίου, Σκαρπέλου Παναγιώτη, Τρυποσκούφη Βασιλείου, Δαλιάνη Ευστρατίου, Καμπύλη Άγγελου, Κόκκωνα Δημητρίου, Πολυμενάκου Νικολάου, Μακρή Θεοδώρου και Παινέση Γρηγορίου.

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σύμφωνα με τα πρακτικά … «ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αναφερόμενος στο 3ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, έδωσε το λόγο στον εισηγητή κ.Μαντά Παναγιώτη – Αντιδήμαρχο- ο οποίος είπε τα παρακάτω :

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου με το έγγραφό της αριθμό 662/13-6-2012, μας κοινοποίησε το Φ.Ε.Κ. με αριθμό 1810/τ.Β/08-6-2012, στο οποίο έχει δημοσιευτεί η απόφαση με αριθμό 2555/28-5-2012 του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, σχετικά με τη σύσταση του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην απόφαση αυτή, ο Δήμος μας πρέπει να εκλέξει δύο (2) αιρετά μέλη του στο Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα αυτού.

Για το λόγο αυτό προτείνω να εκλέξουμε ως εκπροσώπους του Δήμου μας, το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ.Εμμανουήλ Σκαντζό και τον υποφαινόμενο κ.Μαντά Παναγιώτη.

Τρυποσκούφης Βασίλειος : προτείνουμε να εκλεγεί και μέλος της αντιπολίτευσης και για το λόγο αυτό προτείνω το Δημοτικό Σύμβουλο κ.Κατσή Δημήτριο.

Καμπύλης Άγγελος : πρέπει να εκλεγεί και Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, διότι έχουμε διαφορετικές απόψεις στο θέμα διαχείρισης στερεών αποβλήτων και πρέπει αυτές να εκφράζονται. Η παράταξή μου προτείνει εμένα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ψηφοφορία με τα παρακάτω αποτελέσματα :

Εμμανουήλ Σκαντζός, Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, έλαβε δέκα τρείς (13) ψήφους.

Μαντάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, έλαβε δέκα τρείς (13) ψήφους.

Κατσής Δημήτριος, Δημοτικός Σύμβουλος, έλαβε τρείς (3) ψήφους. Καμπύλης Άγγελος, Δημοτικός Σύμβουλος, έλαβε έξι (6) ψήφους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...