Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Μάγος Σανκάρα σε Τυρό και Λεωνίδιο

Ο Μάγος Σανκάρα σε Τυρό και Λεωνίδιο

Ένα ρεσιτάλ μαγείας και ψευδαισθήσεων, με πολλές μαγικές εκπλήξεις και με όλα τα κόλπα που τον έκαναν γνωστό θα δώσει ο αγαπημένος των παιδιών μάγος Sankara! Ένα θέαμα για παιδιά, με αποκλειστικό θέμα…τη μαγεία!

p>Ο Μάγος Sankara γεννήθηκε στην Κρήτη. Από τα παιδικά του χρόνια «μαγεύονταν» όπως όλα τα παιδιά από το άγνωστο και τις ιστορίες για θαυματοποιούς και μάγους. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια από τους διασημότερους illusionists στις Η.Π.Α.

Λεωνίδιο
Ημερομηνία: 06 Ιουλίου 2012
Τόπος: Γυμνάσιο Λεωνιδίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήριο: 10€ / άτομο

Τυρός
Ημερομηνία: 08 Ιουλίου 2012
Τόπος: Θέατρο Τυρού
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήριο: 10€ / άτομο

Για δυο συνεχόμενες χρονιές εξαφάνιζε επί σκηνής το Νότη Σφακιανάκη!
Τόλμησε με επιτυχία να κοπεί στα δύο! Εξαφάνισε αυτοκίνητο, ζωντανά, μπροστά στα μάτια του κοινού! Θάφτηκε κάτω από τόνους χώματος και κατάφερε να αποδράσει και να βγει ζωντανός! Έχει εμφανιστεί σε πολλές ζωντανές εκπομπές στην τηλεόραση και σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις! Εμφανίστηκε για 2 χρόνια στις «Νύχτες Κωμωδίας» του Star Channel, το πρώτο Stand Up Comedy στην Ελλάδα! Συμμετείχε για 2 χρόνια στην εκπομπή «Πολύ την Κυριακή» του Mega Channel με το Γρηγόρη Αρναούτογλου! Εμφανίζεται στο Δελφινάριο με το Μάρκο Σεφερλή στηνπαράσταση «299 1/2 – Γελών Λαβέ»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...