Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Να δουλέψω οδοντίατρος; Εγώ τώρα πάω για σύνταξη»!!!

«Να δουλέψω οδοντίατρος; Εγώ τώρα πάω για σύνταξη»!!!

Με τίτλο «Πρώην βουλευτές με βιογραφικά ανά χείρας ψάχνουν για δουλειά», «το Βήμα της Κυριακής» καταγράφει περιπτώσεις γνωστών πολιτικών προσώπων που δεν κατάφεραν να εκλεγούν στις 17 Ιουνίου.

Επισημαίνει αρχικά: «Στα παλιά καλά λημέρια επέστρεψαν πρώην βουλευτές ή επικεφαλής ψηφοδελτίων που βρέθηκαν εκτός πολιτικού στίβου μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Άλλοι ψάχνουν για δουλειά στο εξωτερικό και άλλοι επιδόθηκαν στη συγγραφή βιβλίων. Ακόμα πιο χαρακτηριστικά, οικονομολόγοι βρέθηκαν με εκπαιδευτική άδεια στην Αμερική, ενώ άλλοι απλά απολαμβάνουν μία θέση στον... "ήλιο του δημοσίου", ως καθηγητές σε πανεπιστημιακές σχολές.»
Για τον «δικό μας» Δημήτρη Ρέππα, γράφει: «Ούτε ο Δ. Ρέππας, πρώην οδοντίατρος, και αυτός μια ζωή σε πρωτοκλασάτες θέσεις στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ, ψάχνει για δουλειά. Αλλωστε έχει τόσα χρόνια να πιάσει τον τροχό και ίσως να μην μπορεί και ο ίδιος να ασκήσει ξανά το επάγγελμα του οδοντιάτρου:
"Εχω εξηνταρίσει, έχω αποκοπεί από την οδοντιατρική, πάω τώρα να πάρω σύνταξη" λέει για να τονίσει όμως ότι παραμένει φανατικά στην πολιτική.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...