Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο «Συνήγορος του Πολίτη» «καρφώνει» Δήμο και Περιφέρεια για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη!

Ο «Συνήγορος του Πολίτη» «καρφώνει» Δήμο και Περιφέρεια για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη!
Κάτοικοι του Δήμου Τρίπολης προσέφυγαν στον Συνήγορο του Πολίτη διαμαρτυρόμενοι για τη συσσώρευση απορριμμάτων στους δρόμους του Δήμου, με αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρής και συστηματικής ρύπανσης του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων και επαπειλούμενο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Η Αρχή διαπίστωσε ότι η κατάσταση διαχείρισης των απορριμμάτων, τόσο στο Δήμο Τρίπολης, όσο και συνολικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, δεν είναι συμβατή με τα προβλεπόμενα στην εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και ενέχει τεράστιες επιπτώσεις στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Παρά ταύτα ο Δήμος Τρίπολης ενημέρωσε την Αρχή ότι ξεκίνησε μεν τη διαδικασία για την ενίσχυση της ανακύκλωσης, ωστόσο επέλεξε και να μισθώσει χώρο για την προσωρινή, όπως αναφέρει, διάθεση των απορριμμάτων.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

6 σχόλια

  • Ζάχος
    Ζάχος Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 19:31 Σύνδεσμος σχολίου

    20 Μαιου τα σκουπίδια θα έχουν φύγει είχαν πεί ...Δεν θα φτιάξουμε μια νέα Αγία Τριάδα είχαν πεί ....Να το θυμάστε ..20 Μαίου ποιού έτους βέβαια δεν μας είπαν.

  • Καρφώνεσαι
    Καρφώνεσαι Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είπε ΚΑΝΕΙΣ να μείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους, αλλά να βρεθεί ΔΗΜΟΣΙΟΣ και καταλληλότερος χώρος! Για να διαφωνείς, μάλλον ΕΣΥ έχεις άλλα ταπεινά κίνητρα... Αλήθεια, οι κάδοι δεν αδειάζουν τακτικά γιατί είναι τεμπέληδες οι σκουπιδιάρηδες, ή γιατί ο Αγ. Βλάσης δεν έχει χώρο; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

  • ΤΣΑ
    ΤΣΑ Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    10:21 Άσε μας κι εσύ ρε....Λεβιδαίε!

  • Άντε γεια....
    Άντε γεια.... Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε γεια... Αφού εισαι άντε γεια δεν το κατάλαβες ακόμη αυτο μάλλον!! Ο Παυλης θα ειναι δήμαρχος για 55555 χρόνια και ΕΣΥ εκεί θα προσπαθείς να βάλεις. Εμπόδια στην δημοτική αρχή!! Σας πήρανε χαμπάρι ποιοι είστε πίσω απο όλα αυτα!! Βάζετε καθημερινά εμπόδια για να παραμείνουν τα Απορρίμματα στους δρόμους....

  • Αι σιχτίρ
    Αι σιχτίρ Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεμίσαμε χαβούζες ρεεεεεεε! Μας στείλατε απολίτιστοι!!!!

  • Άντε γειά!!!!!
    Άντε γειά!!!!! Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    To χώρο που μίσθωσες θα σου' λεγα τι να τον κάνεις κι εσύ και ο νοικάρης σου! Ο εισαγγελέας γιατί δεν παρεμβαίνει επιτέλους? Ο χώρος δεν εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, πρέπει να δοθεί εισαγγελική εντολή παύσης μεταφοράς! Ας βρει άλλο χώρο πιο κατάλληλο ο Παυλής, και κατά προτίμηση δημόσιο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...