Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Μαραζώνει» η «Εθνικής Αντιστάσεως» στην Τρίπολη – Υψηλά ενοίκια και κρίση έχουν «γονατίσει» τα καταστήματα (video)

«Μαραζώνει» η «Εθνικής Αντιστάσεως» στην Τρίπολη – Υψηλά ενοίκια και κρίση έχουν «γονατίσει» τα καταστήματα (video)

Μεγάλη κρίση περνούν τα εμπορικά καταστήματα της χώρας. Στην Τρίπολη η μείωση της αγοραστικής κίνησης και κατ’ επέκταση του τζίρου των καταστημάτων είναι ιδιαίτερα αισθητή. Ακόμα και μια σύντομη βόλτα αν κάνει κάποιος στο κέντρο της πόλης, θα το αντιληφθεί.

p>Στα καταστήματα των δύο πιο εμπορικών δρόμων της πόλης (Εθνικής Αντιστάσεως και Τάσου Σεχιώτη) η κίνηση είναι αρκετά μειωμένη με τους καταστηματάρχες να βρίσκονται σε απόγνωση και πολλά μαγαζιά να βάζουν λουκέτο.

Ειδικότερα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως τον τελευταίο χρόνο έχουν κλείσει πολλά μαγαζιά το ένα μετά το άλλο ενώ αρκετά είναι αυτά που οδεύουν προς … λουκέτο. Κύριος λόγος είναι τα υψηλά ενοίκια. Τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να φαίνεται μια μικρή διάθεση μείωσης τους, κατά 10% από τους ιδιοκτήτες.

Οι καταστηματάρχες ευελπιστούν ότι αυτός ο μήνας θα τους δώσει μια ανάσα αισιοδοξίας αφενός λόγω του 10ήμερου προσφορών και αφετέρου λόγω των εκπτώσεων που ακολουθούν.

Η κάμερα του kalimera-arkadia βρέθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως αλλά η πλειοψηφία των καταστηματαρχών θέλησαν να μην εκφράσουν δημόσια το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της πόλης. Το πρόβλημα ωστόσο είναι γνωστό και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Βασιλική Παπαδοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...