Menu
RSS
Σάββατο, 02/05/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Οι ... σπόντες ανάμεσα σε Τσιαμούλο - Παπαχρόνη και η κόντρα περί «στημένων διαγωνισμών»! (vd)

Οι ... σπόντες ανάμεσα σε Τσιαμούλο - Παπαχρόνη και η κόντρα περί «στημένων διαγωνισμών»! (vd)
Τους λόγους που αποχώρησε από την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που είχε θέμα το διαγωνισμό για τις μεταφορές απορριμμάτων, θέλησε να εξηγήσει ο Νίκος Τσιαμούλος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.



Η επισήμανση του ότι εξαφανίστηκαν από τη συνεδρίαση κάποια μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και η αναφορά του για «στημένους διαγωνισμούς, στο παρελθόν, προκάλεσε την αντίδραση του Παναγιώτη Παπαχρόνη (δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής, από την παράταξη Παυλή).

«Αν γνωρίζει, αν έχει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, περί στημένων διαγωνισμών, να τα πει. Λέει ότι αφορούσε προηγούμενο διαγωνισμό. Μού κάνει εντύπωση που συμμετείχε και σήμερα κα δεν έφυγε από έναν στημένο διαγωνισμό» είπε ο Παναγιώτης Παπαχρόνης για να πετάξει μετά τις σπόντες προς τον Νίκο Τσιαμούλο.... «Εγώ δεν είμαι μετρ των αποχωρήσεων, ούτε από κόμματα, ούτε από παρατάξεις, ούτε από Επιτροπές. Όσο για τις δηλώσεις αν είμαστε ενημερωμένοι, εμείς δεν χρειαζόμαστε δύο προσπάθειες για να πετύχουμε το ακριβές ποσό και δεν το πετυχαίνουμε μάλιστα, όταν μιλάμε στους δημοσιογράφους».

«Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν κατάλαβες τίποτα. Αλλά αποδέχομαι αυτό που λέει ο κ. Παπαχρόνης, ότι δεν ξέρω από στημένα.» είπε με νόημα μετά ο Νίκος Τσιαμούλος.

Ενώ, στο τέλος του απάντησε ο Παναγιώτης Παπαχρόνης: «Μπορείς να πάρεις τα πρακτικά, να καταλάβεις τι είπα. Αλώστε αυτό το ξέρεις πω γίνεται».

Δείτε το βίντεο.

15 σχόλια

  • αυτα που ηξερες κομμενα..
    αυτα που ηξερες κομμενα.. Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακου τα τσαμουλακοοοοο!!!!!!Που μου σαι ολο μπουρου μπουρου!!!θα κοπουν αυτα!!!

  • Giwrgos
    Giwrgos Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Re 'pisw' De vriskw to videaki. Pou otan o proedros zhta diorthwsh gia ton Papaxronh, oles OK parataxseis lene fshfizoun yper tou Papaxronh ektos tou Tsiamoulou. Are Nikolaki.... Trexa na rwthseis thn mama....

  • Γιωργος
    Γιωργος Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κακλαμάνος δεν κάνει σωστά την δουλειά του!!!
    Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υποχρεούται να ενημερώνει γραπτώς τον Ελεγκτή Νομιμότητας για κάθε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας συμβούλου σε
    τρεις συνεχείς συνεδριάσεις. Η παράλειψη αυτής της υποχρέωσης από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί σοβαρή παράβαση καθήκοντος.

  • γιωργοσ
    γιωργοσ Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Υποχρεώσεις των δημοτικών συμβούλων.

    Υποχρεώσεις των δημοτικών συμβούλων

    1. Οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν υποχρέωση να μετέχουν σε όλες τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών του, στις οποίες έχουν εκλεγεί, καθώς και να εκτελούν με επιμέλεια τα καθήκοντά τους και κάθε εργασία που τους αναθέτει νόμιμα το συμβούλιο.
    2. Ο δημοτικός σύμβουλος εκφράζει τη γνώμη του και ψηφίζει κατά συνείδηση, αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του συνόλου των δημοτών.
    3. Σε σύμβουλο που απουσιάζει αδικαιολόγητα σε τρεις (3) συνεχείς συνεδριάσεις, μπορεί να επιβληθεί, σύμφωνα με τη διαδικασία του Άρθρου 234 του παρόντος, η πειθαρχική ποινή της αργίας και σε περίπτωση υποτροπής μπορεί να επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της έκπτωσης. Σύμβουλος, που επιθυμεί να μην εκτελεί τις υποχρεώσεις του για διάστημα που υπερβαίνει τις τριάντα (30) ημέρες, πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη του συμβουλίου.
    4. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υποχρεούται να ενημερώνει γραπτώς τον Ελεγκτή Νομιμότητας για κάθε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας συμβούλου σε
    τρεις συνεχείς συνεδριάσεις. Η παράλειψη αυτής της υποχρέωσης από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί σοβαρή παράβαση καθήκοντος.

  • ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΘΑΝΑΣΗΣ Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 10:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΙΤ!!!! ΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΣΑΙ!!!!ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΙΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 08:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ !!!! ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΝΤΑΝΙΑ

  • Παναγιώτης
    Παναγιώτης Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 07:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί ο κύριος Τσιαμούλος δεν καταγγέλει στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κάποιους Δημοτικούς Συμβούλους να χάσουν την θέση τους αφού σύμφωνα με τον Καλλικράτη "Σε Δημοτικό Σύμβουλο που απουσιάζει αδικαιολόγητα σε τρεις (3) συνεχείς συνεδριάσεις σύμφωνα με το άρθρο 234 του πρέπει να του επιβληθεί πειθαρχική ποινή της έκπτωσης του αξιώματος" και έχουμε τρεις τέτοιες περιπτώσεις Δημοτικών Συμβούλων που δεν έχουν εμφανιστεί πάνω απο έξι (6) έως (7) επτά φορές.

  • Πισω
    Πισω Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 01:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιες όλες ρε Γιώργο); Η αντιπολίτευση είπε όχι και 2 δημοτικοί σύμβουλοι είπαν παρών που ήσουν ΕΣΥ;

  • giwrgos
    giwrgos Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ela re Papaxronh dunamh!!!!! Kantous na asxolountai oloi mazi sou!!!!! Sofaki, gia mathe kalutera. Oles oi parataxseis sumfwnhsan ektos tou Tsiamoulou... Mhpws to exei parei epi tou proswpikou me ton Pit?????

  • πιο βλαχος!!1
    πιο βλαχος!!1 Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 00:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε σοφακι τραβα πληνε κανα πιατο!!αμα καταφερε να βαλει ενα συμβουλιο ολοκληρο να πει αυτο που θελει ε ειναι πολυ μαγκας!!!!σας πηραξε που ειχε δικιο και ξεβρακωςε τον νικολακη τοτε ε;;νικολακη σου χει λαχειωνα σε κυνηγαν οι βλαχοι;;;!!!!

  • Ρε οξω ρε...
    Ρε οξω ρε... Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Παπαχρονη τι δεν καταλαβαινεις??? Μηπως εξυπηρετεις συμφεροντα?

  • Blaxos
    Blaxos Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 22:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ta xwria einai auta Pou krathsane thn Ellada tosa xronia zwntanh Kai den peinasate eseis stis poleis... Kai sta xwria tha trexete gia fsifous se ligo kairo.... Opws ekane kai o Nikolakhs.... Mauro re stis epomenes.... Mauro stous "prwteuousianous.... "

  • Σοφια
    Σοφια Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παπαχρόνης δεν ήταν αυτός που άλλαξε την απόφαση του για τον ΧΑΔΑ Λεβιδίου.Στην συνεδρίαση ψήφισε ΝΑΙ να πανε τα σκουπίδια στο Λεβίδι και μετά έβαλε ολόκληρο Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφίσει ότι είπε ΟΧΙ.Φαίνεται έφαγε πολύ "ξύλο" στο χωριό του.Αυτό φίλες και φίλοι λέγεται λέγεται κωλοτούμπα και ξέρει απο αυτές ο Παπαχρόνης και οι παράταξεις Τζιούμη και Παυλή.Καληνύχτα.

  • Χωριατης
    Χωριατης Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι σε χαλάνε που ΤΣΟΥ-τσου που τα λεει εξω απο τα δοντια!!Ρε ουστ απο κειιιιι!!!Που θα πεις για τα χωρια, που σας ταιζουνε καθε μερα στην Τρίπολη , Αηνρε τράβα να κατσεις σε καμια καφετερια τεμπελοσκυλο

  • ΤΣΟΥ
    ΤΣΟΥ Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Παυλή, που πας με δαύτους..., στείλτον στο χωριό του.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...