Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προειδοποίηση Παυλή σε καφετέριες και περίπτερα! (vd)

Προειδοποίηση Παυλή σε καφετέριες και περίπτερα! (vd)
Μία ξεκάθαρη προειδοποίηση προς καταστηματάρχες αλλά και προς περιπτερούχους απεύθυνε δημοσίως, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, αναφερόμενους σε εκείνους που αυθαίρετα καταπατούν δημόσιους χώρους.
«Η υπηρεσία έχει σχεδόν ολοκληρώσει την πρότασή της, για την κανονιστική. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα δοθεί στη δημοσιότητα για τη διαβούλευση 10 ημερών και μετά θα περάσει από τη Δημοτική Κοινότητα, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το Δημοτικό Συμβούλιο» αποκάλυψε ο Δήμαρχος στα ΜΜΕ, μετά το τέλος της ορκωμοσίας στην Αεροπορία.
Για να τονίσει στη συνέχεια ότι «η κανονιστική απαντά συνολικά και θα τηρεί την νομιμότητα. Εφιστώ την προσοχή στους καταστηματάρχες να τηρήσουν ευλαβικά τη νέα κανονιστική, διότι τα πρόστιμα θα είναι πολύ μεγάλα και εμείς δεν θα κάνουμε εκπτώσεις».
Ο Δημήτρης Παυλής επανέλαβε ότι θα δημιουργηθεί μία επιτροπή που θα κάνει όλους τους ελέγχους και θα λειτουργεί σαν τη δημοτική αστυνομία.
Απευθυνόμενος πάλι προς τους καταστηματάρχες, είπε: «Δεν θέλω να καταχραστούν την ανοχή, σε αυτό το ενδιάμεσο διάστημα και να αυθαιρετούν και να κάνουν παρανομίες. Θα τους παρακαλέσω ιδιαίτερα. Αυτοί οι χώροι ανήκουν κατά βάση στους πολίτες.
Η υπάρχουσα κανονιστική δεν τηρείται από αρκετούς και όχι μόνο αυτό, αλλά παίζουν με τη φωτιά.
Δεν είναι στόχος μας να βάζουμε πρόστιμα ή να κλείνουν καταστήματα, αλλά δεν πρέπει να προκαλούν με τη στάση τους και να μην ακούνε.
Αυτές οι κατασκευές που έχουν φτιάξει και απαγορεύονται ρητά να φροντίσουν να επαναφέρουν την απόλυτη νομιμότητα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...