Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κάλεσμα του Δήμου για χορηγούς στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ

Κάλεσμα του Δήμου για χορηγούς στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ
Ο Δήμος Τρίπολης με το αρμόδιο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, έχει σχεδιάσει και προγραμματίσει τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, με την ονομασία «Φεστιβάλ Τρίπολης 2015».
Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα λάβουν χώρα διάφορες εκδηλώσεις, σε όλο τον Δήμο Τρίπολης με κυρίαρχα στοιχεία και χαρακτηριστικά, την μέγιστη ποιότητα, την διασπορά των εκδηλώσεων σε πολλά μέρη και σημεία του Δήμου, την πολυπολιτισμικότητα, την Διεθνή Ταυτότητα και βέβαια τα χαμηλά έως μηδαμινά κόστη.
Σε αυτή τη προσπάθεια απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα σε όσους θέλουν και μπορούν. Επιχειρήσεις, Φορείς, ΜΜΕ, να γίνουν Χορηγοί.
Η Χορηγία μπορεί να είναι Οικονομική, Επικοινωνιακή μέχρι και Εθελοντική εργασία. Οι Χορηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν και να προβληθούν μέσα από την ιστοσελίδα των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου που θα δημιουργηθεί και τον πλήρη, αναλυτικό Πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει και θα τυπωθούν σε πάρα πολλά κομμάτια.
Το συγκεκριμένο, θα έχει μορφή βιβλίου τσέπης και θα μοιραστεί από πολλά σημεία και σε πολύ κόσμο. Ακόμα, θα συμπεριληφθούν και στις αφίσες, πανό, stand που θα τυπωθούν για την καλύτερη διαφήμιση των εκδηλώσεων.
Θεωρώντας μια ευκαιρία διαφήμισης των επιχειρήσεων αλλά και έμπρακτη υποστήριξη στο νέο εγχείρημα του Δήμου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, στα τηλέφωνα 2713 600 407, 2713 600402-3, fax 2710 234 673, στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκ του Γραφείου Τύπου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...