Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένορκη Διοικητική Εξέταση ανακοίνωσε ότι διέταξε ο Παυλής!

Ένορκη Διοικητική Εξέταση ανακοίνωσε ότι διέταξε ο Παυλής!
Την επανάληψη του διαγωνισμού «Αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του Δήμου Τρίπολης για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων» αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Καμία από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν ψήφισε υπέρ της απόφασης.


Από τη συζήτηση που έγινε, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προέκυψε η απόφαση του Δημάρχου να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για την προηγούμενη διαδικασία …

Σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά του Δ.Σ., ο Δήμαρχος είπε: «Ζήτησα τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης επικύρωσης της Οικονομικής Επιτροπής και διαπίστωσα ότι η Επιτροπή Διαγωνισμού αφού πήρε νομιμότητα η προηγούμενη απόφαση έπρεπε να ανοίξει την οικονομική προσφορά να κάνει πρακτικό και να το στείλει, το οποίο δεν έκανε αλλά έκανε κάτι ακόμα χειρότερο έκανε με διαβιβαστικό την προσφορά, την μετέφερε στην Οικονομική Επιτροπή προκειμένου να χρεωθεί η Οικονομική Επιτροπή οτιδήποτε 3 προκαταβάλλοντας και γνωρίζοντας τι έγραφε μέσα η οικονομική προσφορά. Και για αυτό έχω διατάξει ΕΔΕ. Να τελειώσουν αυτά τα πανηγύρια από κάποιους. Για αυτό το λόγο ζήτησα από την Υπηρεσία ανεξάρτητα το τι θα πει η Περιφέρεια – που και αυτή συμφώνησε βέβαια- γιατί τον έστειλα επάνω ως Προϊστάμενο να ενημερωθεί, θα τελειώνει αυτή η ιστορία και θα πάμε με όλες τις διαδικασίες όπως πρέπει και η κάθε Επιτροπή να κάνει τη δουλειά της, η κάθε Επιτροπή και όχι να μεταφέρει τις ευθύνες της, προκειμένου κάποιοι Αιρετοί να χρεώνονται ή να μην χρεώνονται δεν ξέρω τι.»

Ενώ, πάντοτε σύμφωνα με τα πρακτικά, από την πλευρά του ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Ιωάννης Κοκοσιούλης είπε: «…θέλω να σας ενημερώσω ότι στις 12-6ου ημέρα Παρασκευή επισκέφτηκα την Περιφέρεια για να δω τι γίνεται με τη διαδικασία του διαγωνισμού, εκεί με ενημέρωσαν ότι ο διαγωνισμός αυτός δεν ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία δηλαδή οι προσφορές που είχαν κατατεθεί δεν ανοίχτηκαν από την αρμόδια επιτροπή που είχε καθορισθεί την τριμελή επιτροπή και αυτές οι προσφορές διαβιβάστηκαν στην Οικονομική επιτροπή η οποία τις άνοιξε, κατακύρωσε το διαγωνισμό και το διαβίβασε για έγκριση στην Περιφέρεια η οποία τον απέρριψε. Και για αυτό, για να μην προχωρούσαμε παραπέρα ενημέρωσα το Δήμαρχο και μου είπαν να ξεκινήσουμε τις πιο σύντομες διαδικασίες που μπορεί να γίνουν για την επανάληψη του διαγωνισμού και για αυτό ήρθε σήμερα σαν θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο Συμβούλιο. Η επανάληψη δηλαδή του διαγωνισμού με τους ίδιους όρους που ακυρώθηκε από την Περιφέρεια.»

«Εγώ θα χαρώ την αυστηρότητά σας περί ΕΔΕ να την κάνετε και αλλού, όχι μόνο σ’αυτό, γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε και νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος και τελείωσα.» είπε από την πλευρά του, για την εξέλιξη αυτή, ο Νίκος Τσιαμούλος.

8 σχόλια

  • Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε!
    Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε! Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε, πως, μικρός, είναι γνωστό άλλωστε ότι ο σαραντάρης ισούται με δυο εικοσάρηδες! Σακελαρίου Αθάνατη!!! χαχαχαχα!

  • Θείος του είσαι?
    Θείος του είσαι? Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 01:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε όχι και μικρός 40 χρονών γαϊδούρι!!! Μην μπερδεύεστε που τον λέμε καμιά φορά (δηλαδή συνήθως) Νικολάκη. Το κάνουμε για ένα και μόνο λόγο. για να συνάδει με το πολιτικό μέγεθος του ανδρός-ή μικρού αν προτιμάς...

  • Ααααα
    Ααααα Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 00:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μικρός Τσαμουλος ειναι ο μόνος που ειναι τα μου!!., ρε μαύρο που θα φάει στις άλλες...,

  • ΤΑΠΑΣ
    ΤΑΠΑΣ Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Και μαλλων εσυ κυριε υποκριτη των 18,32 δεν ξερεις καλα τη σκεψη μου ή μαλλψν δεβ σε εξυπηρετει,Αλλοιως δεν εξηγηται η εμπαθεια σου στο προσωπο του μικρου που ειναι ο μοναδικος που αντιπολιτευεται και τους τα λεει χυμα,

  • Υποκριτές!!!
    Υποκριτές!!! Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑΠΑ...δυστυχώς για σένα δεν έχεις καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ αγόρι μου! Και δεν ξέρω τι εννοείς τα γράφω εγώ, θα ήθελες πάντως να ήμουν ένας, θα σε βόλευε πολύ!!!! Πάντως το Νικολάκη σου τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι...τι καπνό φουμάρει......όσοι ασχολούνται δηλαδή.......

  • ΤΑΠΑΣ
    ΤΑΠΑΣ Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Nικολακη των 15,12 μαλλων σε ενοχλει που ο μονος που ασχολέιται με τα κακως κειμενα στα δημαρχιακα αλλα και στα δημοτικα συμβουλια με αποψη ειναι ο Τσιαμουλος και οι υπολοιποι τα παγώνια. Καταλαβαμε τι θελεις και γιατι τα γραφεις συνεχεια για τον Τσιαμουλο.Αν γνωριζαν τι θα εβγαινε μετα τις εκλογες στη δημοτικη παραταξη μαλλων θα ειχε πολυ περισσοτερους φιλους ψηφοφορους.

  • Νικολάκη....
    Νικολάκη.... Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι ο Τσιαμουλάκος στο ΔΣ μόνο για.........."καυτά" θέματα μίλησε! Για ΚΕΔΗΤ και χρέη των κυρίων στο Δήμο που κρατάνε από πριν ακόμα τον αναλάβουν κουβέντα!!! Μικροπολιτική ξέρει να κάνει και μόνο, αλλά ο κόσμος βλέπει, δεν είναι χαζός, γι' αυτό παίρνει τις ανυπάρκτες ψήφους που παίρνει! και που είσαι ακόμα!

  • ΕΛΛΗΝ
    ΕΛΛΗΝ Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΔΗΤ ΟΥΤΕ ΕΔΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!! ΤΑΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...