Menu
RSS
Παρασκευή, 24/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κακλαμάνος για τραπεζοκαθίσματα: «Καλούμαστε να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά»!

Κακλαμάνος για τραπεζοκαθίσματα: «Καλούμαστε να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά»!
Για τα τραπεζοκαθίσματα και τη νέα κανονιστική που θα εφαρμοστεί, το επόμενο διάστημα, μίλησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ,Αναστάσιος Κακλαμάνος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα ΜΜΕ.
Όπως είπε, η φιλοδοξία αυτής της διοίκησης είναι να γίνει μια κοινή Κανονιστική η οποία θα ξεκινά από του Δάρα και θα φτάνει μέχρι τις Κολλίνες. «Πρέπει όμως να καταλάβουμε τι πόλη θέλουμε. Θέλουμε πόλη για τραπεζοκαθίσματα;» υπογράμμισε.
Στη συνέχεια έκανε λόγο για προηγούμενες δημοτικές αρχές οι οποίες άφησαν –όπως είπε- τους ελεύθερους επαγγελματίες να δρουν ανεξέλεγκτοι. «Δεν τους σταμάτησε κανείς, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει μια αντιπαλότητα που δημιουργεί συμφέροντα» τόνισε.
«Επένδυσαν χωρίς να νομιμοποιούνται, δεν τους σταμάτησε κανείς και τώρα εμείς καλούμαστε να βγάλουμε τα κάστανα από την φωτιά», πρόσθεσε.
Τέλος, διαβεβαίωσε πως η δημοτική αρχή θα διαβουλευτεί με όλο τον κόσμο και τους φορείς, είτε λέγεται εμπορικός σύλλογος, είτε επιμελητήριο, προκειμένου να καταλήξει σε μια απόφαση προς όφελος των πολιτών.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...