Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΕΔΗΤ: Η επίσκεψη στον Εισαγγελέα και τα στοιχεία που … δεν δόθηκαν! (vd)

ΚΕΔΗΤ: Η επίσκεψη στον Εισαγγελέα και τα στοιχεία που … δεν δόθηκαν! (vd)
Με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει, σχετικά με τα οικονομικά της ΚΕΔΗΤ, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, τόνισε ότι «αναγκαστήκαμε, δια του κ. Ταλούμη, να κάνουμε ένα αίτημα, στον κ. Εισαγγελέα, προκειμένου να δοθούν αντίγραφα της κίνησης λογαριασμών και φωτοαντίγραφα των παραστατικών που συνοδεύουν κάθε εκταμίευση, από 1.1.2015 ως σήμερα».
Ο πρώην Δήμαρχος είπε ότι εκδόθηκε έγγραφο προς τον κ. Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ στις 2.6.2015 και παρά ταύτα, δεν έχουν δοθεί αυτά τα έγγραφα.
Για το λόγο αυτό, ο Γιάννης Σμυρνιώτης ζήτησε από τον Δήμαρχο να συμβάλλει για να δοθούν αυτά τα στοιχεία. «Δεν μπορεί να αιωρείται αυτό το θέμα.
Δεν τιμά κανέναν να τρέχουμε στον Εισαγγελέα να πάρουμε έγγραφα. Μία κίνηση λογαριασμού και τα εντάλματα, όσα είναι και να τελειώνει αυτή η ιστορία», είπε.
Να υπενθυμίσουμε ότι αντίστοιχη καταγγελία, είχε κάνει εντός του δημοτικού συμβουλίου, ο πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, Μιλτιάδης Κοκκινάκος, ο οποίος είχε πει ότι απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα, αλλά τα στοιχεία που είχε αιτηθεί, δεν του δόθηκαν!
Δείτε το βίντεο.
Να υπογραμμίσουμε ότι μετά την τοποθέτηση του Γιάννη Σμυρνιώτη, ο Δήμαρχος, Δημήτρης Παυλής, είχε πει, στο δημοτικό συμβούλιο: «Μέσα στην εβδομάδα αυτή, το Δ.Σ. της ΚΕΔΗΤ θα ανοίξει τις προσφορές των ορκωτών και θα αναθέσει τον έλεγχο. Από την επόμενη εβδομάδα, πιάνει δουλειά ο ορκωτός, όποιος κι αν είναι και θα μεταβιβαστεί το αίτημα στον ελεγκτή, για να σάς δώσει όλα τα χαρτιά. Βασική προϋπόθεση είναι το λογιστήριο της ΚΕΔΗΤ να βγάλει όλα τα χαρτιά, διότι το πρόβλημα εκεί εντοπίζεται, ότι δεν εμφανίζουν όλα τα χαρτιά. Αυτό μου λένε, εγώ δεν έχω ασχοληθεί.»- www.kalimera-arkadia.gr

10 σχόλια

  • Εσείς οι βλάχοι όπως λάχει...
    Εσείς οι βλάχοι όπως λάχει... Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ανώνυμος (εννοείται, γιατί που να τολμήσεις να βάλεις όνομα κακομοίρη) σχεδιασμός το λέμε τώρα?? Γιατί στο χωριό ΣΑΣ (εγώ δεν έχω, λυπάμαι) το λένε αλλιώς.....

  • Ρεζίλια
    Ρεζίλια Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυριακή, 21 Ιούνιος 2015 22:00 Πες τα ρε Χρυσόστομε!!!!!!!! Ποιος έχασε τη ντροπή να τη βρουν αυτοί!

  • Τι ΖΩΑ!!!!!
    Τι ΖΩΑ!!!!! Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΖΩΡΤΖ Τι ψάχνεις να βρεις, μιλάμε για ξεφτίλες! Τους είπα ότι θα έχουν κάνει την πόλη στάβλο και ερείπιο και γελάνε οι χάχες, και "ονειρεύονται" και 2024! Πανέξυπνοι και ξεφτέρια ΚΑΙ(?) στις....πνευματώδεις (?) απαντήσεις...τρομάρα και λαχτάρα τους. Καλά, όσο για τη δεύτερη τους έρχεται λίαν συντόμως! Το πανηγυράκι σύντομα θα λάβει Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. Έχει και η ξεφτίλα τα όρια της. Στην Αφρική να πάνε να "διοικούν" καμιά φυλή ζουλού, αλλά κι από εκεί πόδι θα πάρουν! ;)

  • ΤΖΩΡΤΖ
    ΤΖΩΡΤΖ Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    >.
    Δεν ντρέπεσαι που ομολογείς δημόσια ότι δεν έχεις ασχοληθεί ακόμη με ένα οικονομικό σκάνδαλο που έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις δημοσιότητας και έχει συνταράξει τον Δήμο στον οποίο ηγείσαι? Μόνο και μόνο λόγω και της επαγγελματικής σου ιδιότητας έπρεπε να έχεις παρέμβει για να δοθούν άμεσα τα στοιχεία που ζητούνται χωρίς καν να ζητηθεί η εισαγγελική εντολή. Τώρα χρεώνεις το Δήμο και με έξοδα ορκωτού λογιστή, τον οποίον σημεειωτέον θα επιλέξεις εσύ, μήπως και μπορέσεις να καλύψεις την καταλερωμένη φωλιά σου.

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα τα λες γραφικέ!!? χα χα χα χα.... Όποτε πάμε ξέρεις για ποτέ!!! Το 2024 πλησιάζει μην ζορίζεσαι και τόσο!!!

  • Γραφικοί.....
    Γραφικοί..... Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    15:57 Ανώνυμε-Ανώνυμη (που τη μια απαντάς ως άντρας και την άλλη ως γυναίκα τρομάρα σου, για να δείξεις μάλλον ότι η παράταξή σας έχει....ποικιλία(???) χαχαχα), και λοιπά κουτσαβάκια, όταν λες "εσάς" κακώς απευθύνεσαι σε μένα, γιατί εγώ δε βγήκα να υπερασπιστώ το Σμυρνιώτη αλλά να κράξω ΕΣΑΣ όπως σας αξίζει. Το 2019 ούτως ή άλλως δε νομίζω να έχει μείνει και κάτι από την πόλη, έτσι ερείπιο που θα έχει καταντήσει, για να έχουμε τα κουράγια να ασχοληθούμε και με νέα δημοτική αρχή. Άλλωστε όποιος και να είναι δε θα του φτάσουν όχι πέντε αλλά ούτε δεκαπέντε χρόνια να διορθώσει τα χάλια σας τα μαύρα!!! Ας μείνουν οι ίδιοι να διοικούν το........στάβλο!!! Αυτός τους πρέπει! Ας τον χαρούν!

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσάς σας έχει σιχαθει είδη ο κόσμος και σας έστειλε σπητια σας!!! Οταν έρθει η ώρα της νέας δημοτικής αρχής το έτος 2019 θα δούμε τότε τι θα πει ο κόσμος αφού έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός τους!!!!

  • χαχαχα!!!
    χαχαχα!!! Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοίτα την καμπούρα σου πρώτα και άσε τους άλλους! Ο Κοκκινάκος έχει καλυμμένα τα νώτα του, εσείς είσαστε ξεβράκωτοι κι έχετε τα μούτρα και μιλάτε κιόλας! Έτσι θα μας πείσετε; Καλά... Σας σιχάθηκε όλος ο κόσμος, πρώτοι απ' όλους αυτοί που σας ψήφισαν....

  • Ανώνυμη
    Ανώνυμη Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 01:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τον μιλτιαδη και την παρέα που έρχεται η ώρα τους!!!

  • Τόση....άνεση
    Τόση....άνεση Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 21:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Και με τι έχεις ασχοληθεί εσύ....μανάρι??????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...