Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

4ο Λύκειο: Γιορτή αποφοίτησης των μαθητών με απονομές, τραγούδια και … ταινία! (εικόνες)

4ο Λύκειο: Γιορτή αποφοίτησης των μαθητών με απονομές, τραγούδια και … ταινία! (εικόνες)
«Κάνε πυξίδα τα όνειρά σου» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης αποφοίτησης των μαθητών του 4ου ΓΕ.Λ. Τρίπολης, που έγινε το Σάββατο, 20/06/2015, στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη, στο Κάψια. 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με καλωσόρισμα από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μαίρη Κατσαρού, ακολούθησε προβολή φωτογραφιών από τη σχολική ζωή των τελειοφοίτων, ενώ αμέσως μετά, απαγγέλθηκαν ποιητικά αποσπάσματα από τις τελειόφοιτες μαθήτριες, Βαρβάρα Δημάκη, Μαρίτινα Δημητρέλη και Λύδια Ζούζουλα.
Κατόπιν, ακούστηκαν μουσικές μελωδίες από τους τελειόφοιτους, Γιάννη Γεωργέλο και Ανδρέα Αναστασόπουλο και αμέσως μετά, έγινες χαιρετισμός από τη Φιλόλογο, Αθανασία Πεπόνη.
Στη συνέχεια, μίλησε η Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, Ντίνα Καλτεζιώτη, η μαθήτρια της Α΄ Λυκείου, Αντιόπη Ορφανοπούλου και ακολούθησαν σκέψεις και συναισθήματα από τους τελειόφοιτους, Μαριφίλη Κουτσούγερα και Γιάννη Παπαγεωργίου.
Μετά, σειρά είχαν χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του 15μελους, Νίκο Καλτεζιώτη και από τη Διευθύντρια του 4ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης, Γαρυφαλιά Καρυτινού.
Στη συνέχεια, έγινε απονομή απολυτήριων και αναμνηστικών από τους καθηγητές του σχολείου.
Στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν οι τελειόφοιτοι μαθητές, Ηλέκτρα Ρούνη, Ανδριάνος Τζώρτζης και Θεοδωρής Κουτσουμπός.
Στην υποδοχή ήταν οι τελειόφοιτες μαθήτριες, Δέσποινα Τσουκαλά, Κατερίνα Πριόβολου, Βασιλική Παπαϊωάννου και Ανδρονίκη Τουρλούκη.
Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.
Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση προβλήθηκε, αμέσως μετά το δείπνο, μία ταινία με πρωταγωνιστές τους μαθητές του σχολείου. Η ταινία είχε τίτλο «Τα χαστούκια στην 8η».  Την επιμέλεια είχε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ τη σκηνοθεσία αι την εποπτεία ο Δημήτρης Μπότης (απόφοιτος της δραματική; σχολής του Κώστα Καζάκου και συγγραφέας).
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ, ενώ σε νέα ανάρτηση θα έχει την ευκαιρία να απολαύσετε βίντεο από την εκδήλωση!

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...