Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής: Στην Ελλάδα είμαστε παρτάκηδες...(vd)

Παυλής: Στην Ελλάδα είμαστε παρτάκηδες...(vd)
«Στην Ελλάδα είμαστε λίγο παρτάκηδες, κοιτάμε μόνο τον περίγυρό μας και το ατομικό μας θέμα και όχι το συλλογικό… Πρέπει να αλλάξουμε μυαλά. Όχι όπως μάθαμε αλλά όπως βρίσκουμε…» Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής απαντώντας σε ερώτησή μας για το πώς σχολιάζει ότι η Ευρώπη ναι μεν χρηματοδοτεί επισιτιστικά και προγράμματα αντιμετώπισης της φτώχειας στη χώρα και από την άλλη δεν στηρίζει την Ελλάδα προς μία αναπτυξιακή κατεύθυνση…

Ο κ. Παυλής στο πολιτικό του σχόλιο ανέφερε πως το όλο θέμα της διαπραγμάτευσης και των αποφάσεων δεν είναι οικονομικό αλλά πολιτικό και οι Ευρωπαίοι εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και υπάρχουν οι γενικότερες διαφορές Βορρά –Νότου καθώς και εσωκομματικά θέματα στην κάθε χώρα.
Τόνισε πως σε κάθε περίπτωση εμείς ως χώρα θα πρέπει να είμαστε μονοιασμένοι και να κοιτάξουμε το δικό μας Κράτος, το μέλλον των παιδιών μας. Χωρίς ανάπτυξη δεν υπάρχει μέλλον δήλωσε ο κ. Παυλής σημειώνοντας πως είναι αισιόδοξος, αφού η Ελλάδα έβρισκε τρόπους και ξεπερνούσε τα προβλήματα και αδιέξοδα δεν υπάρχουν.
Δείτε τη δήλωση του κ. Παυλή αναλυτικά, στο βίντεο.
Ε.Τ. - www.drt915.gr

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...