Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσούκας για Καραμελόσπιτο: «Δεν φαινόταν πουθενά στα χαρτιά! Δεν ήξεραν οι προηγούμενοι ότι δεν είχε άδεια;» (vd)

Τσούκας για Καραμελόσπιτο: «Δεν φαινόταν πουθενά στα χαρτιά! Δεν ήξεραν οι προηγούμενοι ότι δεν είχε άδεια;» (vd)
Εκτός από τα οικονομικά, ένα άλλο πολύ σημαντικό θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, Τάσος Τσούκας, στη συνέντευξη τύπου, ήταν αυτό του απογευματινού «Καραμελόσπιτου» το οποίο και δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ.
«Είναι πολύ σοβαρό το θέμα, έχουν μείνει πολλοί άνεργοι, οι γονείς δεν θα μπορούν να πάνε τα παιδιά τους εκεί, τι θα γίνει με όλους αυτούς;» αναρωτήθηκε.
Στην συνεχεία έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο της απάντησης που έλαβε ο ίδιος από την ΕΕΤΑΑ για την διακοπή λειτουργίας του παιδικού σταθμού.
«Αν είδατε στα προσωρινά αποτελέσματα εμφανίζεται ο σταθμός αυτός με την ένδειξη ότι δεν ισχύει η άδεια του και αυτό διότι δεν έχει σωστή άδεια με δυναμικότητες(πόσα βρέφη, πόσα νήπια), ωράρια, παροχή σίτισης, ταχ. διεύθυνση κλπ. και από τα πιστοποιητικά που στείλατε φαίνεται να λειτουργεί σαν Β βάρδια του  Πρωινού Καραμελόσπιτου, που σημειωτέον δεν είναι γραμμένο πουθενά σε καμία άδεια ως επωνυμία παιδικού σταθμού» έγραφε η απάντηση.
«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με τον σταθμό. Ακόμα και σαν σκέψη στη διοίκηση είναι η ίδρυση ενός νέο παιδικού απογευματινού σταθμού» πρόσθεσε.
Επίσης έκανε γνωστή και την πρόθεση για τη λειτουργία του παιδικού σταθμού με τροφεία, έχοντας βγάλει δελτίο τύπου ήδη ζητώντας να γίνουν αιτήσεις.
Κλείνοντας το θέμα αναρωτήθηκε για τις προηγούμενες διοικήσεις: «Δεν ήξεραν ότι ο παιδικός σταθμός δεν είχε άδεια;».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...