Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γυαλιά – καρφιά τη νύχτα στο κολυμβητήριο της Τρίπολης! (εικόνες – βίντεο)

Γυαλιά – καρφιά τη νύχτα στο κολυμβητήριο της Τρίπολης! (εικόνες – βίντεο)
Άγνωστοι μπήκαν, κατά την διάρκεια της νύχτας, στο στον χώρο του κολυμβητήριου της Τρίπολης και αφού παραβίασαν την πόρτα, προκάλεσαν φθορές και βανδαλισμούς.
Άνοιξαν τους πυροσβεστήρες, αδειάζοντας τους, σε όλο τον χώρο, σκόρπισαν χρώματα και νέφτι στην μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου, πέταξαν σίδερα και αναποδογύρισαν μερικά πλαστικά καπάκια.
Ο χώρος είναι κλειστός αυτό το διάστημα και ανοίγει μόνο για τους υπαλλήλους που πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης στο χώρο.
«Θέλω να πιστεύω πως είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και δεν θα ξανασυμβεί. Καλέσαμε την ασφάλεια η οποία αφού είδε τον χώρο, μάς προέτρεψε να προβούμε σε μήνυση κάτι και το οποίο κάναμε» είπε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής, ο οποίος ήταν από τις πρώτες πρωινές ώρες στο κολυμβητήριο.
«Έχουμε ζητήσει την άδεια του εισαγγελέα για την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας αλλά ακόμα περιμένουμε. Θα αναγκαστούμε να προσθέσουμε κάμερες σε όλους τους κλειστούς χώρους» είπε κλείνοντας.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...