Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τυροβολάς: «Τα οικονομικά είναι πενιχρά – Έχουμε έλλειψη προσωπικού» (vd)

Τυροβολάς: «Τα οικονομικά είναι πενιχρά – Έχουμε έλλειψη προσωπικού» (vd)
Σε συνέντευξη που παραχώρησε  ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας  και πρασίνου, Τυροβολάς Δημήτριος, προχώρησε σε έναν απολογισμό των έργων του από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα.


Αρχικά ξεκίνησε λέγοντας  πως ο δήμος βρισκόταν σε «ομηρία» από τις δικαστικές αποφάσεις του πρώην δημάρχου, Σμυρνιώτη Γιάννη, με αποτέλεσμα ορισμένοι υπάλληλοι να απειλούν τους υπόλοιπους.

Στην συνέχεια έκανε μια αναλυτική περιγραφή των έργων που πραγματοποίησε ο Δήμος όλο αυτό το διάστημα μερικά εκ των οποίων είναι :

Εργολαβία 12.600 στο κοινοτικό διαμέρισμα Θάνα  για την δημιουργία 75 τάφων  έναντι 50 που είχαν γίνει με ισόποση εργολαβία από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Στο σύνολο των 78 διαμερισμάτων ,το 95% των χωριών, έχει επισκεφτεί η  τσάπα και ο χειριστής της για να προσφέρουν την βοήθεια τους όπου χρειάζεται.

Οι κηπουροί του δήμου τρέχουν από χωριό σε χωριό και από πλατειά σε πλατειά .

Σαράντα οκτώ  από τα πενήντα ποδήλατα που κατείχε η προηγούμενη δημοτική αρχή έχουν βρεθεί .

Τέσσερα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα το οποία βρίσκονταν στην αποθήκη ,ύστερα από δωρεά τράπεζας για τις φωτιές , χάρη στον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή , θα βγουν στην κυκλοφορία εντός λίγων ημερών.

Αρχείο της πολεοδομίας το οποίο βρίσκονταν κατεστραμμένο στο υπόγειο του δημαρχείου αποκαταστάθηκε και αρχειοθετήθηκε.

Επίσης έκανε γνωστό πως ακόμα χρωστά ο Δήμος 4.500 ευρώ στον Δήμο Ρέντη για αποκριάτικες στολές τις οποίες είχε πάρει η προηγούμενη δημοτική αρχή.

«Σας ενημερώνω ότι βρίσκομαι εδώ από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις δυο και μισή το μεσημέρι ,χωρίς μισθό και αυτό το λέω γιατί λέγονται διάφορα για το όνομα μου» τονισε.

Μίλησε μεταξύ άλλων και για τον δύσκολο καιρικά χειμώνα που μας πέρασε ευχαριστώντας τον εντεταλμένο σύμβουλο πολιτικής προστασίας ,Σωτήρη Παπαδημητρίου , τον Γιάννη Παπαγεωργίου και τον Παντελή Καραχάλιο, οι οποίοι δούλευαν μέρα νύχτα να μην κλείσουν οι δρόμοι της πόλης μας χωρίς αμοιβή.

Τέλος έκανε λόγο για τα «πενιχρά» όπως τα χαρακτήρισε οικονομικά του δήμου με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη προσωπικού.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη που έδωσε

Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...