Menu
RSS
Παρασκευή, 27/06/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεότερα για το 2ο Έθνικ Φεστιβάλ Γορτυνίας!

Νεότερα για το 2ο Έθνικ Φεστιβάλ Γορτυνίας!

Ο Δήμος Γορτυνίας και ο Σύνδεσμος Φιλοπροόδων Βυτίνας διοργανώνουν το 2ο Έθνικ Φεστιβάλ Δήμου Γορτυνίας στις 9-12 Αυγούστου 2012. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ θα εστιάσει στις τέχνες και τους πολιτισμούς του κόσμου, φιλοξενώντας εκδηλώσεις και εργαστήρια για τη μουσική και το χορό της Βραζιλίας, της Κούβας και της Ελλάδας. 

p>Οι συμμετέχοντες -μουσικοπαιδαγωγοί, νηπιαγωγοί και δάσκαλοι, ερασιτέχνες μουσικοί και χορευτές, μικρότεροι και μεγαλύτεροι στην ηλικία- θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εργαστήρια, όπου θα διδάξουν καταξιωμένοι δάσκαλοι κρουστών και ντραμς, καθώς και ένας χορευτής με ειδίκευση στους λατινοαμερικάνικους χορούς.
Τα εργαστήρια που θα προσφερθούν:
Enrique Bu Pascual - Jose Daniel Allen Garcia: Στο εργαστήριο αυτό θα γίνει εισαγωγή στους διάφορους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς, όπως son, mambo, chachacha, merengue, bolero, afro, afro-cuban, samba, pilon, cumbia. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μία ποικιλία κρουστών από την Λατινική Αμερική, όπως timbales, congas, bongos, guiro, campana, claves, shekere, agogo, maracas, guira.
Βασίλης Λιώσσης: Το εργαστήριο περιλαμβάνει μάθημα Βραζιλιάνικων και Ελληνικών κρουστών, τεχνική των οργάνων, κίνηση του σώματος, τεχνική ανεξαρτησίας των χεριών, καλλιέργεια ρυθμικού λόγου, συγκρότηση ομάδας και παρουσίαση του εργαστηρίου.
Ivan Lopez: Διδασκαλία παραδοσιακών αφροκουβανέζικων και λατινοαμερικάνικων χορών (όπως son, chachacha, merengue, bolero, mambo, κ.α.).

Φιλική συμμετοχή: Νίκος Βαρελάς, διδασκαλία ελληνικών ρυθμών

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ:
www.vytina.com/festival.html

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...