Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το "ευχαριστώ" Παυλή για τις εκδηλώσεις της Απελευθέρωσης της Τρίπολης

Το "ευχαριστώ" Παυλή για τις εκδηλώσεις της Απελευθέρωσης της Τρίπολης
Σε μήνυμά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, αναφέρει ...
"Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η συλλογική προσπάθεια και η συνεργασία μπορεί να επιφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτούς τους Φορείς, τα Σωματεία, τους Συλλόγους, τις Υπηρεσίες, που συνέβαλλαν στο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, το διήμερο εκδηλώσεων όπου ήταν αφιερωμένο στην 195η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς.
Τα Χορευτικά σύνολα της πόλης μας, που δίνουν πάντα το χρώμα που αρμόζει στις εκδηλώσεις μας. Το Λύκειο Ελληνίδων Τριπόλεως, τον Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης, το Κέντρο Ελληνικού Χορού Τρίπολης, το Χορευτικό Συγκρότημα «Αρκαδιανή», τη Πολιτιστική Κληρονομιά, τη Λαογραφική Εστία Τρίπολης, το Κέντρο Χορού «Χοροτεχνία» και το Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο «Μωραϊτες», όπου λάμπρυναν τόσο τις εκδηλώσεις του Σάββατου στο Λιμποβίσι και στην Πλατεία Άρεως, αλλά και συμμετείχαν στην παρέλαση της Κυριακής.
Τις ιστορικές χορωδίες της πόλης μας, που για πρώτη φορά έκαναν κοινή εμφάνιση, ενισχύοντας το θεαματικό αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής. Την Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, τη Χορωδία Τρίπολης και τη Χορωδία Μουσικού Σχολείου Τρίπολης.
Την Δημοτική Φιλαρμονική Τρίπολης όπου η παρουσία της πάντα προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα σε όλες τις εκδηλώσεις.
Τα σχολεία του Δήμου μας, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, τον Ερυθρό Σταυρό, τον Ελληνικό Στρατό που συμμετείχαν στην παρέλαση.
Τους μουσικούς που έντυσαν μελωδικά τις εκδηλώσεις μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αστυνομία, το Στρατό, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την πολύτιμη βοήθειά τους στο οργανωτικό κομμάτι, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση των εκδηλώσεων.
Και βέβαια, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του Δήμου Τρίπολης, που όχι μόνο παρείχαν τις υπηρεσίες τους στο ακέραιο αλλά υπερέβαλλαν εαυτό για το άρτιο αποτέλεσμα.
Η Τρίπολη, ο Δήμος μας , η τοπική μας κοινωνία, αξίζει τα καλύτερα και οφείλουμε να τα προσφέρουμε."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...