Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιαμούλος: «Θα θρηνήσουμε θύματα αν έχουμε ξανά ακραία καιρικά φαινόμενα» (vd)

Τσιαμούλος: «Θα θρηνήσουμε θύματα αν έχουμε ξανά ακραία καιρικά φαινόμενα» (vd)
Για αποφάσεις που παίρνει πρόχειρα η δημοτική αρχή και μετά πληρώνουμε δικηγόρους για να ασκήσουμε προσφυγές μίλησε σε συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα», με αφορμή το θέμα της ακύρωσης της απόφασης για το πανηγύρι της Τεγέας, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, για αυξημένα τέλη. «Έρχεται ο Δήμος για άλλη μία φορά να πληρώσει δικηγόρο για να προσφύγουμε στο άρθρο 152. Τα ποσά που διαθέτουμε στους δικηγόρους είναι πάρα πολλά για αυτονόητες πράξεις».
Στη συνέχεια, μίλησε για πλατείες στο Σέχι που έχουν μετατραπεί σε εργοτάξια αναφέρθηκε στο πρόβλημα εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών σε χωριά του Δήμου, αλλά και στα αντιπλημμυρικά έργα που καθυστερούν, επισημαίνοντας …
«Θα θρηνήσουμε θύματα αν ξαναβρέξει τόσο έντονα και εφιστώ την προσοχή στη δημοτική αρχή».
Ο κ.Τσιαμούλος μίλησε και για την πρόταση της παράταξής του να υλοποιηθεί πρόγραμμα σίτισης και υγιεινής διατροφής για όλους τους μαθητές του δήμου, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πρόληψης.
Για την παραίτηση του κ. Τυροβολά, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ για τον Φιλοτεχνικό όμιλο τόνισε ότι όταν ολοκληρωθεί η μελέτη και υπάρχει πίστωση για να γίνει Δημοτική Πινακοθήκη, στο κτήριο Τσιχριτζή, τότε να ξανασυζητηθεί το θέμα της μετακίνησης του ΦΟΤ.

1 σχόλιο

  • Anonymos
    Anonymos Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ Λ@@@@ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΠΡΟΛΑΒΕΣ,ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...