Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο έλεος του Θεού οι άστεγοι της Τρίπολης - Τι είπε ο Παρασκευάς Νίκου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στο έλεος του Θεού οι άστεγοι της Τρίπολης - Τι είπε ο Παρασκευάς Νίκου στο Δημοτικό Συμβούλιο
Με αφορμή τις οικονομικές ενισχύσεις που αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο, σε άπορους συνδημότες μας, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα», Παρασκευάς Νίκου ανέδειξε ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την πόλη μας.
Ο κ. Νίκου είπε ότι υπάρχουν άστεγοι κάποιοι εκ των οποίων αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να τους μεταφέρει η αστυνομία στο νοσοκομείο. Εκεί νοσηλεύονται για λίγες ημέρες και μετά φεύγουν, όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν ούτε που να μείνουν, ούτε να φάνε, ούτε καν ρούχα να φορέσουν.
Για το λόγο αυτό, ο κ. Νίκου ζήτησε να διερευνηθεί τρόπος, από την πλευρά του δήμου, έτσι ώστε να στηριχθούν αυτοί οι άνθρωποι.
Με αφορμή αυτή την τοποθέτηση, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας, τόνισε ότι η διοίκηση του δήμου έχει εδώ και περίπου δύο χρόνια ζητήσει μία συγκεκριμένη πρόταση από εστιάτορες και ξενοδόχους, για συγκεκριμένες τιμές που αφορούν τη σίτιση και τη διαμονή ανθρώπων που είναι άστεγοι ή έχουν βρεθεί ξαφνικά σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν έχουν πουν να μείνουν (π.χ. τους έχει καεί το σπίτι). Σύμφωνα με τον κ. Βρέντα, σχεδόν δύο χρόνια μετά και οι εστιάτορες με τους ξενοδόχους δεν έχουν καν απαντήσει!
Συμπερασματικά, το πρόβλημα μπορεί να μην είναι διογκωμένο στην πόλη, μιας και οι άστεγοι είναι λίγοι, αλλά ανεξάρτητα από τον αριθμό, οφείλουν όλοι οι φορείς στην πόλη να συνδράμουν για να υπάρξει μια βοήθεια προς αυτούς τους δημότες.

1 σχόλιο

  • Μαρία
    Μαρία Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    δηλαδή το πρόβλημα είναι των εστιατόρων και των ξενοδόχων ,αυτά τα 2 χρόνια που δεν απαντούν ο Δήμος τι έκανε; αν δεν απαντήσουν ποτέ ή απαντήσουν αρνητικά τι εναλλακτικό σχέδιο υπάρχει ;κανένα ,όπως για όλα τα προβλήματα της πόλης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...