Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης: Διευκρινίσεις για το στολισμό Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε κεντρικούς δρόμους!

Δήμος Τρίπολης: Διευκρινίσεις για το στολισμό Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε κεντρικούς δρόμους!
Ο Δήμος Τρίπολης, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες, τους φορείς, τα σχολεία και τους επιχειρηματίες της πόλης μας, για το ενδιαφέρον που δείχνουν σχετικά με την κράτηση του δέντρου που θέλουν να στολίσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων, στις οδούς Εθνικής ΑντιστάσεωςΤάσου Σεχιώτη και σε λοιπούς κεντρικούς δρόμους, γεγονός που είναι ενθαρρυντικό για την επιτυχή διοργάνωση των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Όμως, για διευκόλυνση των υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης, των υπαλλήλων, ηλεκτρολόγων κτλ, παρακαλούμε να μην γίνει κανένας στολισμός και καμία κράτηση, εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων και των λαμπιονιών, από τους αρμόδιους.

Στα δέντρα που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία, προτεραιότητα κράτησης για στολισμό έχουν τα σχολεία, τα σωματεία και τα ιδρύματα της πόλη μας. Ο Δήμος Τρίπολης θα επιλέξει και θα κάνει την κράτηση, τοποθετώντας καρτελάκια για κάθε ένα ξεχωριστά. 

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής και κράτησης από τον Δήμο Τρίπολης, τα ελεύθερα δεντράκια που έχουν τοποθετηθεί (που φέτος είναι περισσότερα μετά το μεγάλο περσινό ενδιαφέρον), θα είναι διαθέσιμα για επιχειρήσεις κτλ ώστε να στολιστούν για την υποδοχή των Χριστουγέννων!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρίπολης στο: 2713 600400".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...