Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντίδραση Σμυρνιώτη για την ημέρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Αντίδραση Σμυρνιώτη για την ημέρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου
Με ανάρτησή του, στο facebook, ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης, εκφράζει την διαφωνία για την ημέρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την προσεχή Παρασκευή. 
Γράφει... "Δεν είναι αστείο να ορίζεται Δημοτικό Συμβούλιο με το σημαντικό θέμα των εκδηλώσεων Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς μέρα που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη το ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας με σημαντικότατα θέματα για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης; 
Δεν το ήξεραν - η πρόσκληση για το Συνέδριο έχει κυκλοφορήσει εδώ και τουλάχιστον ένα δεκαπενθήμερο - ή επιδιώκουν να περάσουν το θέμα "νύχτα" για να συνεχιστεί χωρίς αντιδράσεις ο με το αζημίωτο "εκπολιτισμός" ημών των "ιθαγενών" από τον επί των πολιτιστικών "άμισθο" δημαρχιακό σύμβουλο - κατά δήλωση του ιδίου του κ. Παυλή;"
Λίγο αργότερα, ο πρώην Δήμαρχος προσθεσε .. "Υ.Γ. Δεν έχω κάτι με τον κ. σύμβουλο αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να προβληματιστεί με το γεγονός ότι έχουν γίνει - προφανώς με εισήγησή του - εκδηλώσεις που στοίχισαν περίπου 500 ευρώ ανά θεατή - πέρυσι το Πάσχα - ή αυξήθηκε το κόστος τους κατά 10000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο - Άλωση 2016 με διευθυντή ορχήστρας-χορωδιών τον ίδιο και ηχητικά από Αθήνα σε σχέση με την Άλωση 2015 με το Γιάννη Μαρκόπουλο και ηχητικά από Τρίπολη."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...