Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Ανάγκη να μπουν φώτα πίσω από το κτίριο του ΙΚΑ

Τρίπολη - Ανάγκη να μπουν φώτα πίσω από το κτίριο του ΙΚΑ
Ομόφωνη απόφαση έλαβε το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και εισηγείται στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής προκειμένου να αποφασίσει για την επέκταση δημοτικού φωτισμού στο πίσω μέρος του κτιρίου της Μ.Υ. ΠΕΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ιατρεία ΙΚΑ) για την εξυπηρέτηση του προσωπικού και των ασφαλισμένων.
Ο Πρόεδρος Γ. Θεοδωρακόπουλος εισηγούμενος το θέμα της ημερήσιας διάταξης, έθεσε υπόψη των μελών του συμβουλίου το με αριθ. πρωτ. 1173/16-11-2016 έγγραφο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας – Π.Ε.Δ.Υ. – ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Γραφείο Διοικητικής Υποστήριξης το οποίο έχει ως εξής:
«Παρακαλούμε άμεσα όπως μεριμνήσετε για τον φωτισμό της Μ.Υ. ΠΕΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΙΑΤΡΕΙΑ ΙΚΑ) με την τοποθέτηση 2 (δύο) στηλών στο πίσω μέρος του κτιρίου καθ’ ότι η πρόσβαση του προσωπικού και των ασφαλισμένων είναι πολύ δύσκολη και στην πλευρά αυτή είναι και το parking.
Σας επισημαίνουμε επίσης ότι στην πλευρά αυτή δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός.»
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος διευκρίνισε: «Είναι μια διαδικασία για να το στείλουμε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, είναι μια εισήγηση του κ. Κοσκινά να τοποθετηθεί φωτισμός στο πίσω μέρος του ΙΚΑ, που δεν υπάρχει και είναι σκοτάδι.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...