Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη: Φάρμακα και τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στο οδηγικό Χριστουγεννιάτικο δένδρο! (εικόνες)

Τρίπολη: Φάρμακα και τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στο οδηγικό Χριστουγεννιάτικο δένδρο! (εικόνες)
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 το πρωί μπροστά από το οδηγικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (ΙΒ), πραγματοποιήθηκε η πράξη αγάπης «Αφήνοντας το εγώ - πιάνοντας το εμείς » από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Τρίπολης.
Η Πράξη Αγάπης περιλάμβανε Συλλογή τροφίμων για τις δομές κατά της φτώχειας της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, και συλλογή φαρμάκων για τις Συνάξεις Νέων της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας.
Επίσης τα Στελέχη με τις ομάδες τους στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με κάρτες και συμμετείχαν στην προσφορά αγάπης προς τους συνανθρώπους μας.
Το ΣΕΟ Τ.Τ. Τρίπολης θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο που ήρθε και στήριξε με τρόφιμα και φάρμακα την δράση αγάπης που έγινε με αφορμή το πνεύμα των γιορτινών ημερών αυτών που διανύουμε.
Σας ευχόμαστε Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία για όλον τον κόσμο.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας και τα νέα μας μπορείτε να βρίσκετε στην σελίδα του facebook Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης και για ερωτήσεις σας μπορείτε να επικοινωνείτε με email μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...