Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής για ακύρωση απόφασης κανονιστικής: "Η Αποκεντρωμένη να εφαρμόσει το Νόμο" (vd)

Παυλής για ακύρωση απόφασης κανονιστικής: "Η Αποκεντρωμένη να εφαρμόσει το Νόμο" (vd)
“Να εφαρμόσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου το Νόμο” ζήτησε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, σχολιάζοντας την ακύρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης σχετικά με την Κανονιστική για τα καταστήματα και τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης.
Ο κ.Παυλής σημείωσε μεταξύ άλλων θα πρέπει οι υπάλληλοι που ελέγχουν τη νομιμότητα ενός συλλογικού οργάνου, όπως είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, να περιορίζονται στα καθήκοντά τους και να τηρούν τις αρμοδιότητες που τους ορίζει ο Νόμος και όχι να υπερβαίνουν αυτές.
“Όσο είμαι εγώ στο Δήμο Τρίπολης θα ισχύει η νομιμότητα εξ ίσου για όλους”, δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης, συμπληρώνοντας πως κάποιοι θα πρέπει να ξεχάσουν “το Νόμο της ζούγκλας” και “όσα ίσχυαν σε άλλες εποχές”. “Είναι άλλο πράγμα ο έλεγχος της νομιμότητας και άλλο πράγμα η ουσία μίας απόφασης”, διευκρίνισε ο κ.Παυλής και τόνισε πως τίποτα δεν αποκλείει κάποιοι να συρθούν στα Δικαστήρια, και ας μην θεωρούν ότι επειδή δεν έχουν αντιδράσει μέχρι τώρα, δεν θα το κάνουν στη συνέχεια.
Επίσης τόνισε πως οι αποφάσεις που έχουν ακυρωθεί, γιατί δεν είναι μόνο η κανονιστική, θα έρθουν και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως έχουν. “Δεν νιώθω άσχημα για την ακύρωση της απόφασης αλλά για τον τρόπο διαχείρισης του θέματος”, επεσήμανε ο κ.Παυλής και επανέλαβε πως κάποιοι έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα και οι υπάλληλοι είναι για υπηρετούν την νομιμότητα και όχι να την επιβάλλουν.
Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τις δηλώσεις του κ.Παυλή για το θέμα της ακύρωσης της απόφασης της κανονιστικής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Πηγή: http://www.drt915.gr

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Κερδάμε Μήτσο μου , κερδάμε!!!

  • ΤΖΙΜ
    ΤΖΙΜ Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Δημήτρη καλά σας κάνουν οι καφετζήδες μπας και βάλετε μυαλό. Πως γίνεται να σας κοροϊδεύουν στα μούτρα κι εσείς να μην κάνετε τίποτα?

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ? (ΔΗΛΑΔΗ. ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ? ΕΛΕΟΣ....

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξήλωσε επιτέλους αυτές τις παράγκες απο την πλατεία. Ειναι αίσχος, βάλε το μαχαίρι στο κόκαλο. Δεν ειναι δυνατόν 5-6 μαγαζιά να κάνουν οτι θέλουν στην Τρίπολη.

  • οχι εγω οι αλλοι !!!
    οχι εγω οι αλλοι !!! Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΕ ΜΗΤΣΟ .... ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ .... ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΤΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!1

  • Μαρία
    Μαρία Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήτσο είσαι δυόμισι χρόνια δήμαρχος τι έκανες για τα συμφέροντα των καφετεριών που λες. Απολύτως τίποτα,υπάρχει ένα απόλυτο χάος κάθε καφετζής κάνει ότι γουστάρει . Γιατί δεν εφαρμόζεις την παλιά κανονιστική;Ο κόσμος σε έχει πάρει χαμπάρι.
    Μπορείς να λες τα παραμύθια σου στους συμβούλους σου που είναι γίδια όχι στον κόσμο

  • ΚΑΦΕΤΖΗΣ
    ΚΑΦΕΤΖΗΣ Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΥΛΗΣ ΜΙΑΕΙΓΙΑ ΝΟΜΜΟΤΗΤ !! ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    δήμαρχε ειναι δύσκολος ο πόλεμος απέναντι στα συμφέροντα!! Συνέχισε έτσι δυνατά σε αυτο το κατεστημένο και στο τέλος σίγουρα ο νικητής τα εισαι ΕΣΥ!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...