Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Ποιοι αποτελούν την επιτροπή για τον επανασχεδιασμό του χώρου που φυλάσσονται τα οστά του Κολοκοτρώνη!

Τρίπολη | Ποιοι αποτελούν την επιτροπή για τον επανασχεδιασμό του χώρου που φυλάσσονται τα οστά του Κολοκοτρώνη!
Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης συγκρότησε Κριτική Επιτροπή για τον Πανελλήνιο Φοιτητικό ανοιχτό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό ιδεών «ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΒΑΣΗΣ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΟΣΤΩΝ Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» αποτελούμενη από τα εξής μέλη και τους αναπληρωτές τους:
Ταλαγάνης Δημήτριος, Αρχ/των Μηχανικός, ως κριτής «εκ προσωπικοτήτων», με αναπληρώτρια την: Μάρδα Νέλλη, Αρχ/των Μηχανικός, καθηγήτρια της Αρχιτεκτονικής σχολής ατο Ε.Μ.Π.,
Ζαφειροπούλου Σοφία του Φωτίου, Αρχ/των Μηχανικός, υπάλληλος του τμήματος Τεχνικών Έργων και Μελετών, της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Τρίπολης, ως εκπρόσωπος της Διοργανώτριας Αρχής, με αναπληρωτή τον: Σάσσαλο Κων/νο του Γεωργίου, Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Τρίπολης,
Εκ του καταλόγου κριτών του Υ.ΠΕ.Κ.Α.
Τριποδάκης Αλέξανδρος του Δημητρίου, Αρχ/των Μηχανικός, Καθηγητής Τμήματος Αρχιτεκτόνων Πολυτεχνείου Κρήτης, με αναπληρωτή τον:
Γεωργιάδης Νικόλαος του Μιχαήλ, Αρχ/των Μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας, οριζόμενους από τον κατάλογο κριτών του Υ.ΠΕ.Κ.Α. κατόπιν κληρώσεως.
Πάγκαλος Παναγιώτης, Αρχ/των Μηχανικός , ελεύθερος επαγγελματίας με
αναπληρωτή τον: Ανδρουλάκης Θεόδωρος του Δημ. Αρχ/των Μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας, οριζόμενους από τον κατάλογο κριτών του Υ.ΠΕ.Κ.Α. κατόπιν κληρώσεως.
Πολίτης Θεόδωρος του Χρήστου, Αρχ/των Μηχανικός, ελέυθερος επαγγελματίας, με αναπληρωτή τον: Μπαμπανέλος Αθανάσιος του Αγαμέμνονος,. Αρχ/των Μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας, οριζόμενους από τον κατάλογο κριτών του Υ.ΠΕ.Κ.Α. κατόπιν κληρώσεως.
Για την διασφάλιση της λειτουργίας της Κριτικής Επιτροπής και σύμφωνα με το με αρ. πρωτ.: 29256/27069/23-06-2012 έγγραφο του Υ.ΠΕ.Κ.Α. κληρώθηκαν επιπλέον τρία (3) επιλαχόντα μέλη από τον κατάλογο κριτών του Υ.ΠΕ.Κ.Α. που αντικαθιστούν οποιοδήποτε αναπληρωματικό ή και τακτικό μέλος εκ των κριτών του Υ.ΠΕ.Κ.Α., αν και το αντίστοιχο αναπληρωματικό μέλος αδυνατεί εξ’ αρχής να συμμετάσχει συνολικά.
Επιλαχόντα μέλη:
 Δρούγα Ιουλία του Αποστόλου, Αρχ/των Μηχανικός, υπάλληλος ΥΠΕΝ
 Γκιουλέκα Κατερίνα του Νικολάου, Αρχ/των Μηχανικόπς, ελεύθερος επαγγελματίας,
 Ξάνθη Θεώνη του Νικολάου, Αρχ/των Μηχανικός, επίκ. Καθηγήτρια ΑΠΘ,
Γραμματέας της Επιτροπής με το αναπληρωματικό μέλος ορίζεται:
 Θεόδωρος Τσάμης, υπάλληλος του τμήματος Απασχόλησης και Τουρισμού της Δ/νσης Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρίπολης, με αναπληρώτρια αυτού την 
 Ανθή Τσιακίρη, υπάλληλο του τμήματος Πολεοδομίας της Δ/νσης Τ.Υ και Πολεοδομίας του Δήμου Τρίπολης καθώς και υπάλληλο του Γραφείου Δημάρχου
Οι συνεδριάσεις της Κριτικής Επιτροπής θα διεξαχθούν εντός του νόμιμου ωραρίου της Υπηρεσίας ή και μετά το πέρας αυτού, εάν κριθεί από την Κριτική Επιτροπή απαραίτητη η συνέχιση της διαδικασίας
Ο μέγιστος αριθμός συνεδριάσεων εντός των οποίων πρέπει να ολοκληρωθεί το έργο της Kριτικής Επιτροπής ορίζεται σε πέντε (5).
Η κάλυψη των σχετικών δαπανών της Κριτικής Επιτροπής θα γίνει από τον Κ.Α.: 30.7413.0088 από ΣΑΤΑ του Προϋπολογισμού τρέχοντος έτους 2017.
Επίσης, αποφασίστηκε η συγκρότηση Τεχνικής Επιτροπής για την διεξαγωγή του Διαγωνισμού, κατόπιν κληρώσεως:
Τακτικά μέλη:
 Πρόεδρος: Κόνιαρη Σωτηρία, υπάλληλος της Δ/νσης Τ.Υ. και Πολεοδομίας
 Μανωλοπούλου Ασημίνα, υπάλληλος της Δ/νσης Τ.Υ. και Πολεοδομίας
 Γεωργάκη Γεωργία, υπάλληλος της Δ/νσης Τ.Υ. και Πολεοδομίας
Αναπληρωματικά μέλη που με σειρά προτεραιότητας αναπληρώνουν οποιοδήποτε από τα τακτικά μέλη:
 Κανελάτος Ανδρέας, υπάλληλος της Δ/νσης Τ.Υ. και Πολεοδομίας
 Σβώλου Κατερίνα, υπάλληλος της Δ/νσης Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Οργάνωσης και Πληροφορικής
 Παπαηλίου Μαρία – Ακριβή, υπάλληλος της Δ/νσης Τ.Υ. και Πολεοδομίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...