Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Β. Κυνουρία | Εισήγηση για νέο σχολείο με ονομασία «6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βερβένων»

Β. Κυνουρία | Εισήγηση για νέο σχολείο με ονομασία «6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βερβένων»

Με ομόφωνη απόφαση, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, δέχτηκε την εισήγηση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και εισηγήθηκε την συγχώνευση του 3/θεσίου Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς με το 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βερβένων και τη λειτουργεία της νέας σχολικής μονάδας με την ονομασία «6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βερβένων» στις αίθουσες του ήδη χρησιμοποιούμενου ως Διδακτηρίου του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Βερβένων και καμία άλλη αλλαγή στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Το θέμα παραπέμπεται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας προκειμένου να αποφασίσει σχετικά.

Να σημειωθεί ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας με το υπ΄αριθμ. Φ.2.1/7365/30-10-2019 εισηγείται για το σχολικό έτος 2020-2021 την συγχώνευση του 3/θεσίου Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς με έδρα την Τ.Κ. Άστρους της Δ.Ε. Βόρειας Κυνουρίας με το 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βερβένων με έδρα την Τ.Κ. Άστρους της Δ.Ε. Βόρειας Κυνουρίας και λειτουργία της νέας σχολικής μονάδας με την ονομασία «6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βερβένων» στην Τ.Κ. Άστρους της Δ.Ε. Βόρειας Κυνουρίας στις αίθουσες του ήδη χρησιμοποιούμενου ως Διδακτηρίου του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Βερβένων στην Τ.Κ. Άστρους της Δ.Ε. Βόρειας Κυνουρίας.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας με το υπ΄αριθμ. 7245/13-11-2019 έγγραφό της δεν εισηγείται καμία μεταβολή των σχολικών μονάδων του Δήμου.

© www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...