Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βόρεια Κυνουρία | Προσωρινός ανάδοχος για έργα σε δρόμους που "χτυπήθηκαν" από τον "Ζορμπά" - Ποιες περιοχές αφορά!

Βόρεια Κυνουρία | Προσωρινός ανάδοχος για έργα σε δρόμους που "χτυπήθηκαν" από τον "Ζορμπά" - Ποιες περιοχές αφορά!

Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, εγκρίθηκε το πρακτικό αποσφράγισης – ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής και οικονομικών προσφορών της συγκροτηθείσης με απόφασή της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Π.Ε. Αρκαδίας που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018».
Η απόφαση αναδεικνύει ως προσωρινό ανάδοχο εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση ζημιών τωνοδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Π.Ε. Αρκαδίας που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018» την εταιρεία «ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΛΕΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ως μειοδότη με ποσοστό μέσης έκπτωσης Εμ=51,37% και προσφερόμενο ποσό τριακόσιες ενενήντα έξι χιλιάδες διακόσια ογδόντα τρία ευρώ και τριάντα πέντε λεπτά του ευρώ (396.283,35€) χωρίς Φ.Π.Α.

Ο προσωρινός ανάδοχος θα κληθεί εγγράφως να υποβάλλει εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών τα δικαιολογητικά του άρθρου 80 του Ν. 4412/2016 ως αποδεικτικά στοιχεία για τη μη συνδρομή των λόγων αποκλεισμού των άρθρων 73 και 74 καθώς και την πλήρωση των κριτηρίων ποιοτικής επιλογής των άρθρων 75 και 76 του ίδιου νόμου, όπως ισχύει.

 Προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης δημοτικών δρόμων που βρίσκονται εντός ορίων οικισμού των κοινοτήτων Άστρους, Δολιανών, Παρ. Άστρους, Αγίου Ανδρέα, Ξηροπηγάδου και Αγίας Σοφίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...