Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» του Αντιδημάρχου Γιώργου Κλεώπα
Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς του Γιώργου Κλεώπα, που έφυγε απρόσμενα από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών.
Τα λόγια είναι φτωχά για να καλύψουν το τεράστιο κενό που δημιουργεί η απουσία του. Ενός ανθρώπου απλού, καλοσυνάτου, ένα” λαϊκό καλό παιδί” με ήθος ,πάντα πρόθυμος να προσφέρει απλόχερα στα κοινά του τόπο μας.
Η κηδεία του αγαπητού Αντιδημάρχου έγινε στον Ι.Ν Ιωάννου Προδρόμου στην Μελιγού, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου Ντούλια και την συμμετοχή των ιερέων των ενοριών της περιοχής.
Το παρών έδωσαν πλήθος κόσμου από όλη την περιοχή, καθώς τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος πολιτευτών, το τελευταίο «αντίο» από τον δήμαρχο κ.Γ.Καμπύλη (δείτε εδώ) καθώς και δημοσιευτήκαν δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα προς την οικογένεια ( δείτε εδώ)
Καλό ταξίδι…
Αιωνία σου η Μνήμη…
Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ
Tags:
Γιώργος Κλέωπας,Σχετικά Άρθρα
- Με ευχές, ενότητα και προσήλωση για ένα δημιουργικό 2026 η κοπή της πίτας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)
- Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας | Τζιούμης: «Το 2026 να είναι χρονιά υλοποίησης στόχων και ελπίδας για το Δήμο Τρίπολης» (εικόνες - βίντεο)
- Τα πρώτα μωρά του 2026 στο ΥΓΕΙΑ–ΜΗΤΕΡΑ | Δίδυμα κοριτσάκια από την Τρίπολη! (εικόνες)
- Ναύπλιο | Υποδέχθηκαν το 2026 με βουτιές στη θάλασσα!
- Πρωτοχρονιά στο Δυρράχι Μεγαλόπολης! (εικόνες)






