Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δωρεάν δράση στειρώσεων αδέσποτων γατών στη Βόρεια Κυνουρία
Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση για αδέσποτες γάτες που διοργάνωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου.
Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 18:00 και την Κυριακή από τις 09:00 έως τις 14:00, όπου εξετάσθηκαν 100 αδέσποτες γάτες, τους έγινε στείρωση, τοποθετήθηκε ηλεκτρονική σήμανση, εμβολιάσθηκαν και αποπαρασιτώθηκαν.
Ευχαριστούμε θερμά:
- Τους 10 εθελοντές κτηνιάτρους του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου οι οποίοι προσήλθαν από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Σέρρες, Σαλαμίνα, Λουτράκι, κ.λπ.) και προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και κυρίως τον αρχηγό της αποστολής κ. Πολυζώη.
- Τους κτηνιάτρους κ. Κόγκο Αποστόλη και κα Σαβούρδου Παρασκευή οι οποίοι παραχώρησαν δωρεάν το κτηνιατρείο τους για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω δράση.
- Τους φιλόζωους πολίτες οι οποίοι περισυνέλλεξαν και μετέφεραν στο κτηνιατρείο τις αδέσποτες γάτες από όλον τον Δήμο (Άστρος, Άγιο Ανδρέα, Δολιανά, Μελιγού, Ξηροπήγαδο, Παράλιο Άστρος, Καστρί κ.λ.π.)
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους καθώς και τις υπαλλήλους του Δήμου κ.κ. Μαγκλή Ανθούλα και Γιαννακούλη Δήμητρα. Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου για τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων και τη βελτίωση των συνθηκών ευζωίας τους. Ευελπιστούμε πως με όλες αυτές τις δράσεις θα πετύχουμε τον μακροπρόθεσμο στόχο μας για μείωση των αδέσποτων ζώων».

Σχετικά Άρθρα
- Έντονος καπνός στον Άγιο Πέτρο από τη φωτιά στην Αργολίδα
- Με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο κληρώθηκε ο Αστέρας
- Συνταξιουχικά Σωματεία Αρκαδίας | Λεωφορεία από την Τρίπολη θα φύγουν για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη!
- Χρήστος Λαμπρόπουλος από τα Λαγκάδια: «Στόχος μας να κρατήσουμε ζωντανή την τέχνη της πέτρας»
- Ανακοίνωση στήριξης για τους εργαζόμενους του MERE - "Όλοι για έναν και ένας για όλους!"
1 σχόλιο
-
Άντε και το επόμενο βήμα στείρωση στους αδέσποτους ποντικούς!!!!
Ρε τι ζουμεεεε για τα λεφτά!!!!!






