Menu
RSS
Τετάρτη, 19/11/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένταση και φωνές στην ερώτηση για τα έσοδα από την ανεμογεννήτρια που "διεκδικούν" Βέρβενα και Δολιανά (vd)

Ένταση και φωνές στην ερώτηση για τα έσοδα από την ανεμογεννήτρια που "διεκδικούν" Βέρβενα και Δολιανά (vd)

Τα ανταποδοτικά τέλη από τις ΑΠΕ σε Βέρβενα, Δολιανά και Κούτρουφα έθεσε ο Νίκος Καρκούλης.

«υπάρχει μια καθυστέρηση, δυσκολεύεται ο δήμαρχος να κάνει την ταξινόμηση» είπε. Υπάρχει μια τελευταία ανεμογεννήτρια που διεκδικείται από τα Δολιανά και τα Βέρβενα. Η Τεχνική Υπηρεσία κατέληξε ότι ανήκε στα Βέρβενα. Ο Δήμαρχος θέλει να το πάει σε άλλη επιτροπή για να καθυστερήσεις. Πρέπει κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτό, μένουν αναξιοποίητα κάποια χρήματα».

Ο δήμαρχος κ. Γιώργος Καμπύλης είπε ότι υπήρξε μία απόφαση επιτροπής με 3-2 για τα Βέρβενα. Ο Νόμος λέει ότι αν ο δήμαρχος κρίνει σκόπιμο, μπορεί να το παραπέμψει σε εμπειρογνώμονα. Έκρινα σκόπιμο να το λύσουμε μέσω του ΤΕΕ, διότι έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για αυτό το θέμα. Ό,τι αποφασίσει το ΤΕΕ, αυτό θα υλοποιήσουμε.

Ο κ. Καρκούλης είπε ότι ο δήμαρχος αδειάζει την υπηρεσία του δήμου. «Αδειάζεις υπαλλήλους του δήμου, τους θεωρείς ανίκανους.

«Όταν θέλετε συγκεκριμένες απαντήσεις, θα θέτετε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Αλλιώς να πάτε στο καφενείο και στην παρέα σας και να συκοφαντείτε τον κόσμο» είπε ο δήμαρχος, έχοντας αντιπαράθεση με τον Παναγιώτη Μαντά.  

Στο σημείο εκείνο υπήρξε παρατεταμένη ένταση και φωνές με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος κ. Πλακοκέφαλος να διακόψει προσωρινά τη συνεδρίαση.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2025 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμάν στα Βέρβαινα, στα Βερβαινα στα Δολιανά, κυρά μου
    και στον ωραίο τόπο κει π' αρέσει των ανθρώπων.
    Αμάν εκεί' ναι τα εκεί' ναι τα γλυκά κρασιά κυρά μου
    και με του' τα παλικάρια κιτρολεμονιάς κλωνάρια.
    Να μας ζήσεις ωρή Ξένια Βέρρα: Ωωωωωωωωχ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...