Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δείτε βίντεο με τον Μητροπολίτη Αλέξανδρο στον ελαιώνα μοναστηρίου της Κυνουρίας!

Δείτε βίντεο με τον Μητροπολίτη Αλέξανδρο στον ελαιώνα μοναστηρίου της Κυνουρίας!
Για  πολλοστή φορά  μια μεγάλη ομάδα κληρικών και λαϊκών έχοντας επικεφαλής  της  τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ  ξεκίνησε την Δευτέρα 17η Μαρτίου 2014  από την Τρίπολη στις επτά το πρωί με προορισμό το Μετόχι  της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Καστρίου Κυνουρίας στο Στόλο της Κυνουρίας όπου ο ελαιώνας του Μοναστηριού. 
Σκοπός της εθελοντικής  ομάδας  ήταν η  παροχή  εργασίας στα κτήματα της Μονής, δηλαδή το κλάδεμα των ελαιοδέντρων και  τον καθαρισμό αυτών  από την χαμηλή βλάστηση.    
Η δουλειά άρχισε από νωρίς. Ο παπα - Πέτρος με τον παπα-Γιάννη, τον παπα - Δημήτρη τον παπα - Παναγιώτη και άλλους δέκα,  με τα βενζινοπρίονα  τους, έκοψαν κλάρες από τις ελιές, κλάδεψαν   μέρος των δέντρων, έκοψαν τα αγριλίδια και  βάτα.
 Οι υπόλοιποι εργάστηκαν  στο μάζεμα των κλαριών, στο κόψιμο των χορταριών, στο κάψιμο των κλαδιών,  στο στερέωμα των όχθων, στο καθάρισμα των γύρω χώρων του Ναού του Αγίου Χαραλάμπους και των ερειπίων των κτισμάτων του         Μετοχίου. 
Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε  στην εργασία που επιτελέσθηκε κλαδεύοντας τα ελαιόδεντρα.

1 σχόλιο

  • ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ
    ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας με λυπηθεί ο Θεός κι ας με συγχωρέσει ο Σεβασμιώτατος, αλλά το βίντεο δεν έχει καμία σχέση με το πάθος της θρησκευτικότητας. Καρικατούρα καλλιτεχνίας. Απουσιάζει η έμπνευση που είναι Θείας Χάρης Δώρο!!!. Η Πίστη είναι Μυστήριο, όχι μόρφωμα ανεκκλησίαστο....
    Καλή Σαρακοστή Αδελφοί!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...