Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Ασθενής περίμενε το ασθενοφόρο από την Τρίπολη γιατί δεν υπήρχε οδηγός στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

Γορτυνία | Ασθενής περίμενε το ασθενοφόρο από την Τρίπολη γιατί δεν υπήρχε οδηγός στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

Το γνωστό και άλυτο πρόβλημα με την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, έχει αναδειχθεί πολλάκις, όμως φαίνεται ότι δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Στη Γορτυνία είχαμε άλλο ένα περιστατικό το οποίο περίμενε πολύ ώρα να έρθει ασθενοφόρο από την Τρίπολη για να παραλάβει ασθενή από το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας.

ΤΟ θέμα ανάδειξε ο κ. Νικόλης Φίλης από τη Ζάτουνα που έγραψε ... "Ασθενής μεταφέρθηκε με το αυτοκίνητο συγγενούς του, από το χωριό Κακουραίικα, στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, την 1η Φεβρουαρίου. Οι γιατροί γνωμάτευσαν για την μεταφορά του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Όμως.... Ασθενοφόρο υπήρχε, όχι όμως και οδηγός. Κλήθηκε ασθενοφόρο από Τρίπολη, που ήρθε μετά από 1 και μισή ώρα!!!! Τόσο αυτό το περιστατικό, όσο και και κάποια άλλα επείγοντα, μπορούν να περιμένουν ώρες, για να έρθει ασθενοφόρο από Τρίπολη?
Στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας υπάρχει ασθενοφόρο και μόνον ένας οδηγός, που εργάζεται και τις τρεις βάρδιες εκ περιτροπής.
Να γιατί ερημώνουν τα χωριά μας! Κι όμως κανενός αρμοδίου της Πολιτείας μας, δεν ιδρώνει το αυτί του."

2 σχόλια

  • Αλέξιος Π Θωμάς
    Αλέξιος Π Θωμάς Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε δήμαρχε πια εινσι η μέριμνα σας γιατην υγεία στο δημο μας που δεν υπάρχουν οδηγοι και. Ασθενοφόρο και γιατροί στα κέντρα υγείας δημητσανας και τροπαιων που ειναι στο ελεος και στην κοινωνική πολιτική που δεν λειτουργεί με τιμη Αλέξιος Π Θωμάς υπεύθυνος κοινωνικής πολιτικής Γορτυνίας να μας πείτε σας ευχαριστώ πολύ με τον συνδυασμό Γορτυνία μπορούμε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κλήθηκε ασθενοφόρο από Τρίπολη, που ήρθε μετά από 1 και μισή ώρα!!!!
    να μην γραφεται ανακρίβιες. Μία ώρα είναι η διαδρομή,και έκανε μια ώρα. Δεν είναι ταξί!! Άλλο η έλλειψη οδηγών στο κέντρο υγείας, και άλλο ο χρ'ονος που κάνει ενα όχημα τρεισιμισυ τόνων να φτάσει εκεί. εκτός και αν ι συντάξας το έγγραφο οδηγεί Ferrari!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...