Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Προληπτικά μέτρα για τον κοροναϊό - Πρόσβαση μόνο από μία είσοδο

Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Προληπτικά μέτρα για τον κοροναϊό - Πρόσβαση μόνο από μία είσοδο
Σε πλήρη ετοιμότητα το Παναρκαδικό νοσοκομείο για την αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων κορονοϊού – Η πρόσβαση στους χώρους του νοσοκομείου γίνεται πλέον μόνο από από την είσοδο στα ΤΕΠ (τμήμα επειγόντων περιστατικών)…

Στην είσοδο των ΤΕΠ υπάρχει πλέον κλειστή μπάρα, καθώς και υπάλληλος σε θυρωρείο (που λειτουργεί με βάρδιες επί 24ωρου βάσεως), ο οποίος ρωτά όποιον κατευθύνεται στο νοσοκομείο, για τον λόγο της επίσκεψης του.

Όσοι λοιπόν πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να επισκεφθούν κάποιον ασθενή ή επειδή είναι ασθενείς οι ίδιοι με συμπτώματα που δεν σχετίζονται με αυτά του κορονοϊού (που μοιάζουν ως επι το πλείστον με αυτά της γρίπης) μπορούν να περάσουν κανονικά από την μπάρα, χωρίς περαιτέρω διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Για όσους τώρα δηλώσουν στον υπάλληλο που βρίσκεται στο θυρωρείο, πως εμφανίζουν συμπτώματα – παρόμοια με αυτά της γρίπης – για προληπτικούς λόγους ακολουθείται η εξής διαδικασία:

Ο υπάλληλος προμηθεύει τον ασθενή με χειρουργική μάσκα Ειδοποιεί στον τριψήφιο αριθμό στα ΤΕΠ

Δυο νοσοκόμες φορώντας τις ειδικές στολές προστασίας σπεύδουν στην είσοδο του ΤΕΠ και απομακρύνουν άλλους πολίτες εάν και εφόσον βρίσκονται εκεί

Ο ασθενής παραλαμβάνεται από τις νοσοκόμες και οδηγείται σε απομονωμένο δωμάτιο, όπου πρόσβαση έχουν μόνο οι νοσοκόμες και ο γιατρός ο οποίος θα εξετάσει τον ασθενή (φορώντας και εκείνος ειδική στολή)

Τα παραπάνω προληπτικά μέτρα εφαρμόστηκαν, προκειμένου να μπορεί το νοσοκομείο, να ελέγξει τα περιστατικά, που φτάνουν στον χώρο του και να μπορέσει να απομονωθεί άμεσα τυχόν ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Πηγή: http://www.drt915.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδη δυο νοσοκομες πηγαινοερχονται με στολές. Καλα ποσες νοσοκομες πιστευεται οτι εφημερευουν στα τεπ? Πως θα προλαβουν ολα τα περιστατικα ολων των ειδικοτητων? Κ ο αλλος ο αμοιρος ποιον να πρωτορωτησει που πατε?

  • 12
    12 Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα το απόγευμα πήγα στο νοσοκομείο και δεν υπήρχε κανένας στην είσοδο!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ; ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ; ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ Ή ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...