Menu
RSS
Δευτέρα, 10/11/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κινητικότητα για να αγοραστεί μηχάνημα άμεσης ανίχνευσης κορωνοϊού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Κινητικότητα για να αγοραστεί μηχάνημα άμεσης ανίχνευσης κορωνοϊού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Κινητικότητα επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με την προμήθεια μηχανήματος άμεσης ανίχνευσης του κορωνοϊού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Με δεδομένο ότι το Νοσοκομείο θέλει αυτό το μηχάνημα, η πρώτη κίνηση έγινε από τον Δήμαρχο Τρίπολης και γιατρό, Κώστα Τζιούμη, ο οποίος ξεκίνησε επαφές με όλους τους συναδέλφους του, Δημάρχους, στην Αρκαδία. Συζήτησε δηλαδή με τους Δημάρχους Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργο Καμπύλη, Γορτυνίας, Στάθη Κούλη, Μεγαλόπολης, Αθανάσιο Χριστογιαννόπουλο και Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπο Λυσίκατο.

Μέσα από τις επαφές αυτές, προέκυψε ότι όλοι οι Δήμαρχοι συμφωνούν στην προμήθεια του μηχανήματος και αναλογικά θα στηρίξουν σε οικονομικό επίπεδο την αγορά αυτή.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Τρίπολης είναι σε συνεχή επαφή και συνεννόηση με τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Αναστάσιο Τζανή και μαζί μελετούν όλες τις παραμέτρους που αφορούν αυτή την προμήθεια αλλά και τη λειτουργία του μηχανήματος, εφόσον αυτό αποκτηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα είναι θετικό και εφόσον διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες, θα προχωρήσει η διαδικασία αυτή που θα ενισχύσει περαιτέρω το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, το οποίο αποδεικνύει ότι σε αυτό το διάστημα της υγειονομικής κρίσης, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων κι αυτό οφείλεται τόσο στη διοίκηση, όσο και στο ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό του.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά ασχετο. Δεν εχουν καταλάβει οτι άλλες ανάγκες εχει το υγειονομικο σύστημα (πχ αναπνευστήρες) και οχι συσκευες ανιχνευσης του ιού. Η ανίχνευση γινεται παντου σε 3 ώρες και σε λίγο θα υπάρχουν και κινητές μονάδες ανίχνευσης. Να το λέει αυτο ο Κούλης, ανίδεος όπως πάντα, το καταλαβαίνω...... Αλλά και ο γιατρός δήμαρχος!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Έρανο θα κάνουμε για να έχουμε νοσοκομεία. Γιλεια σου προθυπουργσρα με τα μεγαλεία σου. Τα λεφτά τα έχεις γα άλλες δουλειές πιο ...... παραγωγικες

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...