Οι ασθενείς με covid στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
Με βάση τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον covid, μέχρι και την Τετάρτη 23 Ιουνίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 33 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 1, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 2, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 10, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 3, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 10 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 7.
Σχετικά Άρθρα
- Ιατρείο Λειτουργικών Διαταραχών Ύπνου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
- Παναρκαδικό Νοσοκομείο | "Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται σε Μαιευτική και Γυναικολογική και Ουρολογική Κλινική"
- Πτωχός: "Ξεχάστε τη δωρεά για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, δεν εγκαταλείπεται η καθ' ύψος επέκταση - Προχωράμε την προμελέτη για τη νέα πτέρυγα"
- Νέα Πτέρυγα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Θα γίνει νέο κτίριο δύο επιπέδων στον περιβάλλοντα χώρο - Η προμελέτη έχει ξεκινήσει από την Περιφέρεια
- Ανακοίνωση επέκτασης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου | Πτωχός: «Με σχέδιο και συνεργασία, αναβαθμίζουμε τις δομές υγείας της Πελοποννήσου»






